Oha oha oha. Bu kadar da olmaz bence.
Berna'nın ölmediğine inanmak istiyorum...Oha oha oha. Bu kadar da olmaz bence.
Bende.Berna'nın ölmediğine inanmak istiyorum...
Ben de.Berna'nın ölmediğine inanmak istiyorum...
Bence deBu arada Berna da ölmese cidden mükemmelleşir zaten ilk başta kadrodaydı. Bence ölmedi.
Evet.Duru aferin. Salak mısın? Senin annen Perihan Emgen'in kızıysa Ferda da Perihan Emgen'in kızı. Senin iç güveysi babanla alakası yok.
İlk bölüm konuk oyuncu olarak yazdılar.Bu arada Berna da ölmese cidden mükemmelleşir zaten ilk başta kadrodaydı. Bence ölmedi.
Ha. Karakter afişi falan yapılınca kadrolu geldi zannettim.İlk bölüm konuk oyuncu olarak yazdılar.
Ben de öyle zannettimHa. Karakter afişi falan yapılınca kadrolu geldi zannettim.
Karakter afişi var mıydı onun? 😱Ha. Karakter afişi falan yapılınca kadrolu geldi zannettim.
Evet. Beğenmişsin hatta.Karakter afişi var mıydı onun? 😱
www.instagram.com
Unutkanlık başladı.Evet. Beğenmişsin hatta.
![]()
Akrep on Instagram: "“Ailemin elimden alınmasına göz yumamam.” Başak Daşman “Berna” karakteriyle Akrep’te. #Akrep 11 Aralık Cuma saat 20.00’de @startv’de! @basagu @1441productions"
927 likes, 21 comments - akrep.dizi on December 5, 2020: "“Ailemin elimden alınmasına göz yumamam.” Başak Daşman “Berna” karakteriyle Akrep’te. #Akrep 11 Aralık Cuma saat 20.00’de @startv’de! @basagu @1441productions".www.instagram.com
Yalnız değilsin...Unutkanlık başladı.![]()