Emre Ozansoy
Moderatör
Hasta olmasında ne yapsın kadın. Gerizekalı ergenin yüzüne yaşamadığı kalmadı.Asya bu gidişle hasta olucak
Hasta olmasında ne yapsın kadın. Gerizekalı ergenin yüzüne yaşamadığı kalmadı.Asya bu gidişle hasta olucak
Gerçekten ya. İnsanın canına tak ediyor. Ölse de kurtulsak.Derin her şeye maydanoz olmayı ne zaman keseceksin? Umarım ölmüşsündür.
O olmasaydı Ali'nin kıçına tekmeyi vuruyorlardıDerin her şeye maydanoz olmayı ne zaman keseceksin? Umarım ölmüşsündür.
Aynen Ali'nin salak salak hareketleri.Hasta olmasında ne yapsın kadın. Gerizekalı ergenin yüzüne yaşamadığı kalmadı.
Bölüm bomba bomba.
Misafirlerinin yanında dedi "burası benim evim değil" diye.Derin niye o kadar sinirlendi![]()
Aman kendince bir şeyler bulmuştur o salak.Derin niye o kadar sinirlendi![]()
Bence başka bir şey de varMisafirlerinin yanında dedi "burası benim evim değil" diye.![]()
Aman aman gerek yok.
Ne yaptıysa iyi yaptı, daha fazlasını hak ediyor. Hatta bir de Osmanlı tokadı atsa efsane olurdu.Bence başka bir şey de varçünkü 'senin için ne kadar emek sarf ediyorum ve sen karşılığında bana bu şekilde mi davranıyorsun gerçekten.' dedi.
AynenAman kendince bir şeyler bulmuştur o salak.![]()
Aynen ama gözlerim kanadı iğrenç ağlıyor
Of çok iyi.Asya sana yalvarıyorum beni al onu alma benim de adım Ali![]()
Ya çok fazla diyorum da Evrim Alasya konuk olsa da meşhur amel defteri kapatıcı tokadından atsa.Ne yaptıysa iyi yaptı, daha fazlasını hak ediyor. Hatta bir de Osmanlı tokadı atsa efsane olurdu.Yürü be Derin, kim tutar seni.
![]()
AynenOf çok iyi.En azından ihanet edip mal mal davranmazsın. Seni alsa çok daha iyi olur.
![]()
Hemen ara bul Asya'yı.Aynen. Asla davranmam
. Evet
![]()
Evrim Alasya değil herhangi biri.Ya çok fazla diyorum da Evrim Alasya konuk olsa da meşhur amel defteri kapatıcı tokadından atsa.![]()
Tokat deyince artık aklıma hemen o geliyor.Evrim Alasya değil herhangi biri.Derin bile yapsa olur.
![]()