Gerekli24'ün Forumdaki 1. Yılı! 🥳

Haziran ayına kadar nerdeyse aktif değildim normal :A
1. yılını kutlayayım o zaman, vay be zaman o kadar hızlı geçiyor ki... Forumun en kötü zamanlarına denk gelsen de mesajlarınla renk kattın tebrik ediyorum o yüzden. Nice yıllara. :D

• Harika
Reactions: Gerekli24
@Gerekli24 nice 1 yıllara canım. :bhr:

20210113_223252.jpg

• Harika
@Gerekli24 İyi ki doğdun iyi ki üye oldun foruma nice mutlu sağlıklı ve huzurlu seneler dilerim doğum günün kutlu olsun :Z :Z

Doğum günüm değildi ama bir nevi forumdaki doğum yılım
1. yılını kutlayayım o zaman, vay be zaman o kadar hızlı geçiyor ki... Forumun en kötü zamanlarına denk gelsen de mesajlarınla renk kattın tebrik ediyorum o yüzden. Nice yıllara. :D
Daha aktif zamanlarda yoktum ama ne yapayım şu an burayı seviyorum kutladığın için teşekkürler.

Çok teşekkürler. Hediyen için de ayrı teşekkür ederim :A

1. Yılın kutlu olsun @Gerekli24 ... Nice yıllara birlikte guzel forumlara....🥰🖐😁
Bu da hediyen arkadaşım..
Ekli dosyayı görüntüle 98628
Kutlaman ve hediyen için teşekkürler

Son düzenleme:
Doğum günüm değildi ama bir nevi forumdaki doğum yılım h

Daha aktif zamanlarda yoktum ama ne yapayım şu an burayı seviyorum kutladığın için teşekkürler.

Ne yani doğum gününü kutlamış olmak için illa doğum gününün olması mı gerekir, insan her gün kutlayabilmeli tam aksine iyi ki doğdun diye benin de maksadım buydu.. :A (çaktırmayın dün yorgunluktan hatlar karışmış biraz bende :A @Dosi )

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Ne yani doğum gününü kutlamış olmak için illa doğum gününün olması mı gerekir, insan her gün kutlayabilmeli tam aksine iyi ki doğdun diye benin de maksadım buydu.. :A (çaktırmayın dün yorgunluktan hatlar karışmış biraz bende :A @Dosi )
Teşekkür ederim kutladığın için sadece belirteyim dedim :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Doğum günüm değildi ama bir nevi forumdaki doğum yılım

Hiç önemli değil, bundan sonra varsın ya geç olsun güç olmasın. :A Hediyemi de tutuşturayım ellerine. :bhr:

En sevdiğim gruptur, kıyak geçtim. :A

• Harika
Kusura bakma biraz geç oldu. :( Kaliteli mesajlarınla kısa zamanda kendine güzel bir yer edindin umarım daim olur. Nice mutlu yıllara. :Z @Gerekli24

Hediyelerin:
IMG_20200310_235019.jpg

images

• Harika
  • Harika
Reactions: Aserat