Menajerimi Ara'ya berbat konuk geldiğinden Kefaret izleyecemBir karar veremedin yani?
Menajerimi Ara'ya berbat konuk geldiğinden Kefaret izleyecemBir karar veremedin yani?
Evet ama tv den değil youtube den bakıyorum kötü karakterlerin sahnelerini atlıyorum geriye mis gibi sakin harika bi bölüm çıkıyo Yoksa bilirsin günlük dizi entrikası çekilmezDiziyi sürekli takip ediyor musun?
Ama belli de olmaz 2,3 bölüm Alev Alev izlemediğim bölüm var onları izlerim belkiBir karar veremedin yani?
Keşke hep bizi izlesen, biz daha güzeliz.Menajerimi Ara'ya berbat konuk geldiğinden Kefaret izleyecem
Kefaret'ime bakıyor musun?Evet ama tv den değil youtube den bakıyorum kötü karakterlerin sahnelerini atlıyorum geriye mis gibi sakin harika bi bölüm çıkıyo
Menajerimi Ara daha iyi benceKeşke hep bizi izlesen, biz daha güzeliz.
Kefaret'ime bakıyor musun?
Malesef Pazar benim için Hercai demekKefaret'ime bakıyor musun?
Telefon bi mesajı doğru düzgün atamadı ona bunaldımNeyden bunaldın sen?
Pazar da iyi alıyor, bakalım yarın 5 alacak mı en az?Malesef Pazar benim için Hercai demek
Fox bu diziyi güme götürür 5 üstü almazsa onun için senarist iyi yazsınPazar da iyi alıyor, bakalım yarın 5 alacak mı en az?
İnşallah sezon sonunu görsek yeter 😉Pazar da iyi alıyor, bakalım yarın 5 alacak mı en az?
Bu arada sizin Kefaret te heran gün değişikliğine gidebilir çünkü Savaşçı fanları baya bastırıyor dizi gününde yayınlansın diye @haluk792Fox bu diziyi güme götürür 5 üstü almazsa onun için senarist iyi yazsın
Aynen onun için dedim ben deİnşallah sezon sonunu görsek yeter 😉
------
Bu arada sizin Kefaret te heran gün değişikliğine gidebilir çünkü Savaşçı fanları baya bastırıyor dizi gününde yayınlansın diye @haluk792
Aynen onun için dedim ben de
5.75 reyting aldı Kefaret'im çok yükseldi. Savaşçı'm 2 haftaya başlayacakmış.İnşallah sezon sonunu görsek yeter 😉
------
Bu arada sizin Kefaret te heran gün değişikliğine gidebilir çünkü Savaşçı fanları baya bastırıyor dizi gününde yayınlansın diye @haluk792
Bilmiyorum. Kanalın aklı varsa Kefareti cumartesine koyar Sen Çal Kapımı’yı dehler oradan5.75 reyting aldı Kefaret'im çok yükseldi. Savaşçı'm 2 haftaya başlayacakmış.
Benim dizim TV'de olsaydı en çok AB grubunda mı izlenirdi sizce?
Dehler derken? 😱Bilmiyorum. Kanalın aklı varsa Kefareti cumartesine koyar Sen Çal Kapımı’yı dehler oradan
Çok sağ ol. Kendini nasıl buluyorsun dizide? Ayrıntılı yorum yapsan artık.Eline emeğime sağlık @haluk792 Güzel bir bölüm olmuş.
Final yaniDehler derken? 😱
Çok sağ ol. Kendini nasıl buluyorsun dizide? Ayrıntılı yorum yapsan artık.
Bu kısım hakkında yorumun?@haluk792 vayy bee 2.sezon finali haftaya mı şimdi çok heyecanlandım bir sezonu daha bitiriyoruz
Sevmiyor musun sen Sen Çal Kapımı adlı canım dizimizi? Üzdün.Final yani