Menajerimi Ara'ya berbat konuk geldiğinden Kefaret izleyecemBir karar veremedin yani?![]()
Menajerimi Ara'ya berbat konuk geldiğinden Kefaret izleyecemBir karar veremedin yani?![]()
Evet ama tv den değil youtube den bakıyorum kötü karakterlerin sahnelerini atlıyorum geriye mis gibi sakin harika bi bölüm çıkıyoDiziyi sürekli takip ediyor musun?![]()
Ama belli de olmaz 2,3 bölüm Alev Alev izlemediğim bölüm var onları izlerim belkiBir karar veremedin yani?![]()
Keşke hep bizi izlesen, biz daha güzeliz.Menajerimi Ara'ya berbat konuk geldiğinden Kefaret izleyecem![]()
Kefaret'ime bakıyor musun?Evet ama tv den değil youtube den bakıyorum kötü karakterlerin sahnelerini atlıyorum geriye mis gibi sakin harika bi bölüm çıkıyo![]()
![]()
![]()
Menajerimi Ara daha iyi benceKeşke hep bizi izlesen, biz daha güzeliz.
Kefaret'ime bakıyor musun?![]()
Malesef Pazar benim için Hercai demekKefaret'ime bakıyor musun?![]()
Telefon bi mesajı doğru düzgün atamadı ona bunaldımNeyden bunaldın sen?![]()
Pazar da iyi alıyor, bakalım yarın 5 alacak mı en az?Malesef Pazar benim için Hercai demek![]()
Fox bu diziyi güme götürür 5 üstü almazsa onun için senarist iyi yazsınPazar da iyi alıyor, bakalım yarın 5 alacak mı en az?
İnşallah sezon sonunu görsek yeter 😉Pazar da iyi alıyor, bakalım yarın 5 alacak mı en az?
Bu arada sizin Kefaret te heran gün değişikliğine gidebilir çünkü Savaşçı fanları baya bastırıyor dizi gününde yayınlansın diye @haluk792Fox bu diziyi güme götürür 5 üstü almazsa onun için senarist iyi yazsın
Aynen onun için dedim ben deİnşallah sezon sonunu görsek yeter 😉
------
Bu arada sizin Kefaret te heran gün değişikliğine gidebilir çünkü Savaşçı fanları baya bastırıyor dizi gününde yayınlansın diye @haluk792
Aynen onun için dedim ben de![]()
5.75 reyting aldı Kefaret'im çok yükseldi. Savaşçı'm 2 haftaya başlayacakmış.İnşallah sezon sonunu görsek yeter 😉
------
Bu arada sizin Kefaret te heran gün değişikliğine gidebilir çünkü Savaşçı fanları baya bastırıyor dizi gününde yayınlansın diye @haluk792
Bilmiyorum. Kanalın aklı varsa Kefareti cumartesine koyar Sen Çal Kapımı’yı dehler oradan5.75 reyting aldı Kefaret'im çok yükseldi. Savaşçı'm 2 haftaya başlayacakmış.
Benim dizim TV'de olsaydı en çok AB grubunda mı izlenirdi sizce?
Dehler derken? 😱Bilmiyorum. Kanalın aklı varsa Kefareti cumartesine koyar Sen Çal Kapımı’yı dehler oradan
Çok sağ ol. Kendini nasıl buluyorsun dizide? Ayrıntılı yorum yapsan artık.Eline emeğime sağlık @haluk792 Güzel bir bölüm olmuş.
Final yaniDehler derken? 😱
Çok sağ ol. Kendini nasıl buluyorsun dizide? Ayrıntılı yorum yapsan artık.![]()
Bu kısım hakkında yorumun?@haluk792 vayy bee 2.sezon finali haftaya mı şimdi çok heyecanlandım bir sezonu daha bitiriyoruz![]()
Sevmiyor musun sen Sen Çal Kapımı adlı canım dizimizi? Üzdün.Final yani![]()