Aleyna Tilki Performansları (İşte Bu Benim Masalım)

Hangi yorumları en çok beğendiniz?

• Kullanılan toplam oy
    8

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,284
Puanı
1,060
Pop müziğin en çok dinlenen başarılı ismi Aleyna Tilki, şu sıralar Exxen kanalında yayınlanan 'İşte Bu Benim Masalım' ismli dizisinde birbirinden başarılı performanslara imza atıyor.
Bu konuda yeni performanslar eklendikçe paylaşılacaktır.

İşte Exxen'in YouTube kanalında paylaşılan o performanslar:

Son düzenleme:
Mesajların altına kusma emojisi gelmesi lazım diss atmak yetmiyor. :A @bazinga
Sana inat açtım bu konuyu :A
Hele bi daha bir sürü şarkılar oluşsun etkinlik düzenleyeceğim :A @bazinga

Aslında diziden kesitler kısmına ayarlayacaktım ama ekleme yapılacak bir konu olduğu için ve o kısımda mevcut bölüm sayılarından dolayı bir sürü konu olacağına tek çatıda topladım :A dizi final edene kadar sabitli kalsın :Z ya da hep kalsın :A

Sana inat açtım bu konuyu :A
Hele bi daha bir sürü şarkılar oluşsun etkinlik düzenleyeceğim :A @bazinga

Aslında diziden kesitler kısmına ayarlayacaktım ama ekleme yapılacak bir konu olduğu için ve o kısımda mevcut bölüm sayılarından dolayı bir sürü konu olacağına tek çatıda topladım :A dizi final edene kadar sabitli kalsın :Z ya da hep kalsın :A
20210118_004744.jpg

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Aklımdaydı bu konuyu açmak, sen önce davranmışsın. :A @Dosi

‘Nehir’ ve ‘O Ye’ cover’ı çok iyi. 2. bölümdeki şarkılar pek hoşuma gitmemişti. O rap parçası özellikle çok gereksiz olmuş. Zaten diziyi zorla izliyorum bari Aleyna’nın sesinden güzel şarkılar dinleyelim. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aklımdaydı bu konuyu açmak, sen önce davranmışsın. :A @Dosi

‘Nehir’ ve ‘O Ye’ cover’ı çok iyi. 2. bölümdeki şarkılar pek hoşuma gitmemişti. O rap parçası özellikle çok gereksiz olmuş. Zaten diziyi zorla izliyorum bari Aleyna’nın sesinden güzel şarkılar dinleyelim. :D
Uzun zamandır aklımdaydı, tek tek açmak olmaz dedim ve kısmet bugüneymiş :A
Aleyna severler olarak aynı konuyu düşünmemiz normal :A
O geçen konuştuğumuz etkinlikte misal nerdeyse 1 senedir aklımdaydı ama yönetime girince çok fazla meşguliyetim oldu ve kısmet sanaymış :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Ankete Yüce Dağ Başında şarkısıda eklendi.
Harika yorumlamış :bhr:

• Güldürdün
Reactions: xdragxx