M TV Fav10 Üyeleri Gizli Adada - 2. Sezon 9. Bölüm

@Tolstoyevski konuktu onu değerlendir bakalım. :D

@Emre Ozansoy ölecek mi sence? :(

Emre Ozansoy’u ve o kadını, tabutun içine koyarak gömmüştü Ufuk.

Ufuk gülerek: Öldünüz sonunda.

Emre Ozansoy birden gözlerini açar. Şoke olur! Çok zor nefes alıyordu. O kadın halen kendine gelememişti! Emre Ozansoy oradan çıkmak için çok çabalar!

çok iyi olmuş çok beğendm :D

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Menajerimi Ara çok bozdu bence. İlk bölümleri çok iyiydi ama. :D
Ben aşırı uzun bir ara verdim ama ilk bölümleri cidden iyiydi de geçen bölüm de harikaydı. Bu bölüm de iyiydi bence. Önceki bölümlerde Beren'le sıktılar insanları. Artık bu yüzden Yaprak Medine'yi ne zaman görsem bi soğukluk oluşuyor yüzümde. :A

• Harika
Ben aşırı uzun bir ara verdim ama ilk bölümleri cidden iyiydi de geçen bölüm de harikaydı. Bu bölüm de iyiydi bence. Önceki bölümlerde Beren'le sıktılar insanları. Artık bu yüzden Yaprak Medine'yi ne zaman görsem bi soğukluk oluşuyor yüzümde. :A
Yine de Haziran'a kadar sürer gibi. Sence?

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Emeğine sağlık @haluk792 🧿

Ben en çok şu Emre yi kimin kurtaracağını merak ediyorum tabi bir de yanındaki kadın yaşıyor mu onu
Çok sağ ol. :D Emre kurtulacak mı sence? O kadın yaşayacak mı ölecek mi sence?

@seyfullXh yanlış yeri beğendin ilk gönderiyi beğenecektin. :D
Yeni sezonu bile görür.
STARAN ve oğlu hakkında düşüncen?

STARAN çok yorulmuştu oğlunu ararken. Halen bulamamıştı onu. Birden uzaktan sesler duyar. Birileri bağırışıyordu! STARAN hemen suyunu içer ve o tarafa doğru gider. Şoke olur! Oğlu oradaydı ve başında bir sürü adam vardı. Oğlu da onu fark eder, gülümser babasına.

Başındaki adam, Arif’e: Ne gülüyorsun oğlum? Salak mısın sen? Gerçi benim adamlar daha salak. Az kalsın kaçırıyorlardı ya seni!

STARAN iyi bir plan yapmalıydı. Yoksa ikisi de öleceklerdi!

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Çok sağ ol. :D Emre kurtulacak mı sence? O kadın yaşayacak mı ölecek mi sence?

@seyfullXh yanlış yeri beğendin ilk gönderiyi beğenecektin. :D

STARAN ve oğlu hakkında düşüncen?

STARAN çok yorulmuştu oğlunu ararken. Halen bulamamıştı onu. Birden uzaktan sesler duyar. Birileri bağırışıyordu! STARAN hemen suyunu içer ve o tarafa doğru gider. Şoke olur! Oğlu oradaydı ve başında bir sürü adam vardı. Oğlu da onu fark eder, gülümser babasına.

Başındaki adam, Arif’e: Ne gülüyorsun oğlum? Salak mısın sen? Gerçi benim adamlar daha salak. Az kalsın kaçırıyorlardı ya seni!

STARAN iyi bir plan yapmalıydı. Yoksa ikisi de öleceklerdi!
Üzülüyorum onlara. Staran ve oğlu kurtulur bence.

• Harika
Kalemine ve yüreğine sağlık kardeş 🙏👍😊 @haluk792 bu bölümlerin yorumlarını kısa tutmamın sebebi olduğum yerde net kısıtlı daha fazla bi yere gidince uzunca yazarım

• Harika
Üzülüyorum onlara. Staran ve oğlu kurtulur bence.
Menajerimi Ara yeni sezonu görürse görecek gibi yeni sezonda daha iyi senaryosu olmalı bence?
Kalemine ve yüreğine sağlık kardeş 🙏👍😊 @haluk792 bu bölümlerin yorumlarını kısa tutmamın sebebi olduğum yerde net kısıtlı daha fazla bi yere gidince uzunca yazarım
Uzun yorumunu müsait olunca yaparsın o zaman, çok sağ ol. :bhr:

• Beğendim
  • Harika
Reactions: NES and slhttnmtl

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961