Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Gülin'i umarım hırsız sanmazlar. :A
------

Ayşe Hanım bir türlü uyanamadı. :F

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Belki de orijinal diziye format olarak en çok uyan bölümü izliyoruz çünkü ünlü olaylarından başka bir şey yok. :A Uzun zamandır tempo ve eğlence olarak da bu kadar yüksek bir bölüm gelmiyordu bence bir ünlü için herkesin ortaklık yapması güzel bir renk oldu. :Z

Sadece Gülben Ergen'e uygulanan aşırı filtre (yüzünde tek bir kırışıklık bile yok yersen) ve Serdar Ortaç sahnelerinin (konuk israfı) gereksizliği göze batıyor ama onlar da mazur görülebilir. Bakalım bölümün ikinci yarısında neler olacak. :Z

Belki de orijinal diziye format olarak en çok uyan bölümü izliyoruz çünkü ünlü olaylarından başka bir şey yok. :A Uzun zamandır tempo ve eğlence olarak da bu kadar yüksek bir bölüm gelmiyordu bence bir ünlü için herkesin ortaklık yapması güzel bir renk oldu. :Z

Sadece Gülben Ergen'e uygulanan aşırı filtre (yüzünde tek bir kırışıklık bile yok yersen) ve Serdar Ortaç sahnelerinin (konuk israfı) gereksizliği göze batıyor ama onlar da mazur görülebilir. Bakalım bölümün ikinci yarısında neler olacak. :Z
Valla ben tek Serdar Ortaç sahnelerini beğenmedim kalanı iyi :Z
------

------

@slhttnmtl @Aserat bölümü kimse beğenmemiş baya kötü yorum var
------

Dicle aşko hayatında ilkkez mu yorgan'ın oldu :F

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Bu bölüm çok tempolu ama büyük bir kısmı bir o kadar da yorucu bir bölümdü. Tempo ne kadar yüksek olsa da herkesin bir şey halletmeye çalıştığı koşuşturmacalar biraz yordu. Gülin bu bölümün yıldızıydı. Çok güldüm ona.
Şu soruları hazırlayan kadın ile yumurta, süt vs. satan köylü kadının karakterleri abartıydı. Gülin ile Emrah'ın çırpınışları güzeldi ama yine de.
Gülben Ergen sahnelerinde sıkıldım ara ara ama Ece Dizdar sahneleri çok güzeldi. Güzelce mesajını da verdi Ece hanım :D
Feris'in merakla bekleyişi o kadar iyiydi ki sonucu bildiğim halde bende bir gerildim :D
Gelelim bölümün en sevdiğim kısmına :D Sonunda köstebek olayı çözüme kavuşacak gibi bu olaydan sonra. 2 milyon dolara sebep olan köstebeğin konusunu şimdi kolay kolay kapatmazlar. Bu köstebek Jülide-Emrah-Bekir üçlüsünden birisi olacak kesin. Gülin'e pek ihtimal vermiyorum.

Umarım bu bölümün kargaşası reytinglere olumsuz yansımaz :D

• Beğendim
Reactions: Dosi and Carpe Diem
Bu bölüm çok tempolu ama büyük bir kısmı bir o kadar da yorucu bir bölümdü. Tempo ne kadar yüksek olsa da herkesin bir şey halletmeye çalıştığı koşuşturmacalar biraz yordu. Gülin bu bölümün yıldızıydı. Çok güldüm ona.
Şu soruları hazırlayan kadın ile yumurta, süt vs. satan köylü kadının karakterleri abartıydı. Gülin ile Emrah'ın çırpınışları güzeldi ama yine de.
Gülben Ergen sahnelerinde sıkıldım ara ara ama Ece Dizdar sahneleri çok güzeldi. Güzelce mesajını da verdi Ece hanım :D
Feris'in merakla bekleyişi o kadar iyiydi ki sonucu bildiğim halde bende bir gerildim :D
Gelelim bölümün en sevdiğim kısmına :D Sonunda köstebek olayı çözüme kavuşacak gibi bu olaydan sonra. 2 milyon dolara sebep olan köstebeğin konusunu şimdi kolay kolay kapatmazlar. Bu köstebek Jülide-Emrah-Bekir üçlüsünden birisi olacak kesin. Gülin'e pek ihtimal vermiyorum.

Umarım bu bölümün kargaşası reytinglere olumsuz yansımaz :D
Valla Gülben Sahnelerini kimse beğenmemiş kötü yorumlar dolu kanal değiştirmiş bazıları bence reytinglere net yansıyacak. ben ilk beğendim ama bu kadar çok sıkacağını beklemiyordum yani ben de beğenmedim keşke ece daha fazla olsaydı

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Ekin Atalar sosyal medyayı takip ettiğini o kadar belli ediyor ki. :A Poster konusunun asırlar sonra açılması, unutulan muhbir konusuna tekrar girilmesi derken açık kalan noktaları kendince kapatmaya çalışmış bakalım işin sonu nereye varacak. :A

Psikopat konusu tamamen bitti galiba. Ben iyice uzayıp saçma yerlere gider sanıyordum ama neyse ki tadında kalmış gibi görünüyor. :A

Canan Ergüder ve Ece Dizdar gibi iki über kaliteli kadını birlikte izlemek ne güzeldi. :bhr: Orijinalden alındığı için hikayesi de anlamlıydı. Hekimoğlu, MA derken tüm sevdiğim dizilere konuk oldu bir gün Kırmızı Oda’ya da bekleriz. :Z

Ekşi'de tüm bölüm Gülben Ergen övgüsüyle geçtiği için bayağı gömenler var. :A Ben de kendisine bayılmıyorum (bazı sahneler uzatılmasa olurmuş gerçekten) ama Dicle'yle olan sahneleri güzeldi. Ekin Atalar da dersine iyi çalışmış hatta şu Seda Sayan'ın programındaki dolu çanta olayını bile sığdırmış. :A

Serdar Ortaç sahneleri aşırı gereksizdi anlaşılan sosyal medyada gündem olan depresif halleri ve Mesafe şarkısına değinilmek isteinilmiş ama onun yerine Kıraç-Dicle (bu konuda niyeyse ilerleme yok bir türlü) veya Feris-Serkan sahnesi yazılabilirmiş.

Gülin bu bölümün yıldızıydı. :A Gamze Karaduman'ın yeteneği ortadayken keşke ilk bölümden beri böyle yazılsaydı ama fesatlığı bir kenara bırakmasıyla güzel sahneler çıktı. Evde yaşadıkları ve maçtaki halleri bayağı komikti. :F Emrah'ın çiftlikteki durumu da eğlenceliydi doğrusu. :A

Gökçe Bahadır (orijinalde iki bölüm sonra olay patlak veriyordu bizde bayağı geç oldu), poster konusu derken aklıma hep ilk bölümler geldi. Acaba eski ekip de diziyi yazmaya devam etse bir yerden sonra bozar mıydı yoksa böyle devam mı ederlerdi merak ediyorum. Mayda'ya ajansı aldırdıktan sonrasını Yelda Eroğlu ve ekibiyle izlemek isterdim. Neyse ki Ekin Atalar da birkaç ay önceki saçma bölümleri bir kenara bırakıp tam anlamıyla olmasa da önemli ölçüde toparladı o yüzden laf etmeyeceğim. :A Güzel bölümdü tüm ekibin emeğine sağlık. :Z

Sanırım orjinalinde bu ajans kurma konuşması Gökçe Bahadır'lı bölümle bağlantılıydı. Şimdi birebir yazmazlar bence, sadece konu bulamayıp buraya uyarlamıştır Ekin hanım.

Güzel bir ön izleme :D
Tam hatırlamıyorum ama sanırım ondan bağımsız bir gelişmeydi. Zaten Gökçe Bahadır'ın olayı 3. sezon 4. bölümde işleniyordu ve olay iki bölüm sonraki sezon finalinde patlıyordu ama o bölüm uyarlanırken bizde bayağı önlere alındı ve senarist değişikliği falan derken anca şimdi ortaya çıkabildi. :A
------

Bayılırım bu sahnelere :Z

Orjinalinde var mıydı böyle :A
Var olmasa alıntı yaptığın mesajda var demem herhalde. :A

Tam hatırlamıyorum ama sanırım ondan bağımsız bir gelişmeydi. Zaten Gökçe Bahadır'ın olayı 3. sezon 4. bölümde işleniyordu ve olay iki bölüm sonraki sezon finalinde patlıyordu ama o bölüm uyarlanırken bizde bayağı önlere alındı ve senarist değişikliği falan derken anca şimdi ortaya çıkabildi. :A
------

Var olmasa alıntı yaptığın mesajda var demem herhalde. :A
Hep atlayarak izlediğim için hayal meyal bir şeyler kalmış aklımda :A Cumartesi günü boş olursam baştan izleyeceğim, atlamadan:A

• Güldürdün
Reactions: Aserat