Kanal D'den Yeni Program: 'Yüzleşme'

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
kanal-d-de-yeni-program-yuzlesme-4901759.Jpeg

Bu sezon gündüz kuşağında istediğini bulamayan Kanal D yeni bir programla tekrar şansını denemeye hazırlanıyor.

Sunuculuğunu Doç. Dr. Oytun Erbaş'ın üstleneceği 'Yüzleşme' adlı programda aynı evde yaşayan 7 kişinin sağlık sorunları ve gerçek yaşam hikayeleri mercek altına alacak. Alanında uzman doktorların yardımıyla hem tıbbi hem de psikolojik destek alacak olan katılımcılar, sorunlarının üstesinden gelebilmenin yollarını birlikte arayacak.

Yüzleşme, yakında hafta içi her gün Kanal D'de!

• Olmamış
Reactions: Jonsnow
Program yaptırdıkları kişiye bak ya Allah'ım sabır ver. Kanal D bu günleri göreceğine kapansa daha iyiydi. :A @Yiğitt

Gerçek hikaye furyasına kapılmışlar anlaşılan ama sonunun aynı adlı dizi gibi olacağı çok belli boşa prodüksiyon israfı. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Program yaptırdıkları kişiye bak ya Allah'ım sabır ver. Kanal D bu günleri göreceğine kapansa daha iyiydi. :A @Yiğitt

Gerçek hikaye furyasına kapılmışlar anlaşılan ama sonunun aynı adlı dizi gibi olacağı çok belli boşa prodüksiyon israfı. :A
Sunucuyu çıkaramadım ben? :A

Kısmetse Olur havası aldım programdan...

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Bilim insanı gibi davranmayan medya değişiklerinden biri.Sanılanın ötesinde değişik bir adammış.

İyi de bunlar sorunları ile yüzleşmeye değil bildiğin birbirlerine girmeye gelmişler :A :A Tutar tutmaz demiyorum çünkü bizim halkımız kaos'a bayılır :J

Sağlık sorunlarını böyle bir şeye alet etmek, linç gelir yakında

Masumlar Apartmanı tuttu Kanal D de yine yan sanayisini piyasaya sürüyor.

Eskiden Kanal D içerik üretirdi şimdi biri üretse de kopyalasak diye nöbetteler.

Forum İstatistikleri

Konular
172,170
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961