Volkan sen de vicdan var mıydı
------
Harika bir bölüm geliyor
EveeetHarika bir bölüm geliyor.![]()
Volkan sen de vicdan var mıydı
Harika bir bölüm geliyor
EveeetHarika bir bölüm geliyor.![]()
Neneeem naber nasılsın hangi diziyi izliyorsunAliyi boğasım var yaa annee bu ne yaaa
Valla benimde abla. İnsanı sinir hastası eder bu. Asya nasıl katlanıyor anlamıyorum.Aliyi boğasım var yaa annee bu ne yaaa
Neneeem naber nasılsın hangi diziyi izliyorsun![]()
Valla benimde abla. İnsanı sinir hastası eder bu. Asya nasıl katlanıyor anlamıyorum.![]()
Allah keşke bize de biraz Asya'nın sabrından verse.iyiyim toruncum alev alev izliyorum sennn
Valla bir bilsem![]()
İyiyim ben de Akrep izliyorum nenem yarın da Alev Alev izleyecemiyiyim toruncum alev alev izliyorum sennn
Valla bir bilsem![]()
İyiyim ben de Akrep izliyorum nenem yarın da Alev Alev izleyecem![]()
![]()
Sen böyle diyince sabırsızlıkla bekliyorum izlemeyiAh bölüm süperr ömerr bir türkü söyledii yıktı ortalığı 😍
Volkan'dan daha fazla küfür eder oldum Ali'ye. Bu kadar itici, aptal, salak bir karakter olunmaz ya.Aliyi boğasım var yaa annee bu ne yaaa
Bende şaşırdım. Volkan ve vicdan...Volkan sen de vicdan var mıydı
Harika bir bölüm geliyor![]()
Volkan'dan daha fazla küfür eder oldum Ali'ye. Bu kadar itici, aptal, salak bir karakter olunmaz ya.
Bende şaşırdım. Volkan ve vicdan...![]()
Bakalım haftaya nasıl oranlar alacak? Ali'nin çok ön planda olmasını istemiyor çoğu kişi.Valla ya bu ne böyle
Bakalım haftaya nasıl oranlar alacak? Ali'nin çok ön planda olmasını istemiyor çoğu kişi.
Çok küfür ediyorum ben de hatta online derste sadakatsiz izlerken mikrofonu açık unutmuştum allahtan salak falan filan demiştim da hoca birşey demediaynen sinir ediyor herkesi valla
Çok abartırlarsa ben de sevmem aynen. Dizi gayet iyi şimdilik ALLAH var umarım bozmaz.aynen sinir ediyor herkesi valla
Umarım yaÇok abartırlarsa ben de sevmem aynen. Dizi gayet iyi şimdilik ALLAH var umarım bozmaz.
Çok küfür ediyorum ben de hatta online derste sadakatsiz izlerken mikrofonu açık unutmuştum allahtan salak falan filan demiştim da hoca birşey demediama bi sessizlik oluşmuştu
![]()
Çok abartırlarsa ben de sevmem aynen. Dizi gayet iyi şimdilik ALLAH var umarım bozmaz.
Biraz riskli olur ama yapılır abla ya.![]()
neee ne yaptın ne abuu online derste nasıl dizi izliyon sen ya
Umarım cnm ya![]()
Bilgisayardan giriyorum derse kamera açtırmıyorlar![]()
neee ne yaptın ne abuu online derste nasıl dizi izliyon sen ya
Umarım cnm ya![]()
Bilgisayardan giriyorum derse kamera açtırmıyorlartelefon dan Sadakatsiz izliyordum
![]()