Asya akıllı kadın aslında neden hala kendi bakıyor anlamış değilim.Gidişi olsun da dönüşü olmasın. Hatta ölse falan, ne güzel olur.![]()
Ölse Asya delirir mazallah.
------
Bakıyım yine de, merakım gider.Yok ya çok saçmaama sen bilirsin
Asya akıllı kadın aslında neden hala kendi bakıyor anlamış değilim.Gidişi olsun da dönüşü olmasın. Hatta ölse falan, ne güzel olur.![]()
Bakıyım yine de, merakım gider.Yok ya çok saçmaama sen bilirsin
Delirince daha güzel olur. Acımaz, merhmet etmez.Asya akıllı kadın aslında neden hala kendi bakıyor anlamış değilim.
Ölse Asya delirir mazallah.![]()
Kapak fotolarına bakman bile saçmalığı gösterirAsya akıllı kadın aslında neden hala kendi bakıyor anlamış değilim.
Ölse Asya delirir mazallah.
------
Bakıyım yine de, merakım gider.![]()
O açıdan bakınca bana da mantıklı geldi.Delirince daha güzel olur. Acımaz, merhmet etmez.
Bende anlamıyorum.Hatta DNA testi falan da yapsın, karışmıştır belki.
Fotoğraflar pek bir şey ifade etmiyor benim için.Kapak fotolarına bakman bile saçmalığı gösteriremeğe saygım var ama saçma senaryo yazılmış Burcu Biriciğe
![]()
Umarımm beğenirsinO açıdan bakınca bana da mantıklı geldi.
Aynen, böyle bir çocuk asla Asya'dan çıkamaz. Volkanla Derin'in çocuğu olur olsa olsa.
------
Fotoğraflar pek bir şey ifade etmiyor benim için.Neyse çok merak ettim Sadakatsiz bitince bakarım büyük ihtimal.
![]()
Mesude gibi ahahah veya Mert ve ZehraVolkan ne derse Derin de tamam sevgilim diyor, inanıyor hep.Niye böyle bir karakter bu?
![]()
Rolu çok iyiSelçuk uyandı.Olmayınca tadı olmuyor dizinin ya...
![]()
Aynen. Keşke Yasak Elma'da olsaydı.Rolu çok iyi
Halbuki Volkan'la bir zamanlar sevgiliyken Asya'nın başından geçenleride mi hiç düşünmüyor.Volkan ne derse Derin de tamam sevgilim diyor, inanıyor hep.Niye böyle bir karakter bu?
![]()
Şu yoruma o kadar çok katılıyorum ki.Selçuk uyandı.Olmayınca tadı olmuyor dizinin ya...
![]()
Volkan'dan başka bir şey göremiyor, düşünecek beyin falan yoktur onda.Halbuki Volkan'la bir zamanlar sevgiliyken Asya'nın başından geçenleride mi hiç düşünmüyor.![]()
Keşke ama nerdeeAynen. Keşke Yasak Elma'da olsaydı.Annesi ile beraber izlerdik.
![]()
Asya > Sarı Kafa > tüm karakterler.Şu yoruma o kadar çok katılıyorum ki.
Hakket. Bence beyni var da doğru düzgün kullanmasını bilemiyor.Volkan'dan başka bir şey göremiyor, düşünecek beyin falan yoktur onda.![]()
Deminki yorumdan daha fazla katılıyorum buna.Asya > Sarı Kafa > tüm karakterler.![]()