Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Nilgün Türksever yeni girmiş herhalde daha.
------

Volkan'ın tuttuğu kadın görüntüleri Bahar'a yolladı, Bahar dellendi.
Bi bakmak lazım bölüme.
------

O zaman Nilgün Türksever herhalde Selçuk'un annesi.

Şey de iyiydi Nesrin vardı Hande Doğandemir'in oynadığı bir de Salih Bademci vardı da karakterinin adını unuttum. :A

Onun haricinde de unuttuğum karakterler olabilir. :A
Pek izlemedim ama en saçma şey şu boncuğun gördüğü ermişler resmen rezalet o dediğin bölümü izlemedim ben :A benim favım meliha

Pek izlemedim ama en saçma şey şu boncuğun gördüğü ermişler resmen rezalet o dediğin bölümü izlemedim ben :A benim favım meliha
Onları çok merak ediyorum ama bir türlü izleyemedim. :A O karakterler de ilk bölümden vardı ama hikayeleri Melihanınkinden kısa sürdü sanırım. Benim favım Selvi. :A
------

Bölüm başladı bu arada. @Emre Ozansoy @EmreCan
------

@Alos nerede bu arada be? :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
  • Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Onları çok merak ediyorum ama bir türlü izleyemedim. :A O karakterler de ilk bölümden vardı ama hikayeleri Melihanınkinden kısa sürdü sanırım. Benim favım Selvi. :A
------

Bölüm başladı bu arada. @Emre Ozansoy @EmreCan
Yemek yiyorum:A izleyemiyom o yüzden ama seslerini duyuyorum

Selviyi pek izlemedim ama iyi duruyor bölümleri belki sonra bakarım :A Boncuğu izlerken tırstım bir anda gelen ermişler felan 😝

Yemek yiyorum:A izleyemiyom o yüzden ama seslerini duyuyorum

Selviyi pek izlemedim ama iyi duruyor bölümleri belki sonra bakarım :A Boncuğu izlerken tırstım bir anda gelen ermişler felan 😝
:A

Ben nedense çok beğeniyorum. :A İşte hiç izlemediğimden bir şey bilmiyorum ama bakarım belki gece. :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan