Keşke tekrar gelseydi o bölümlerde ya.Halit'in öldüğünü duyduysa çoktan gitmiştir.![]()
Halit'in öldüğü bölüm konuk getirseler çok iyi olurdu.Keşke tekrar gelseydi o bölümlerde ya.Güzel olurdu ama Lila vs. çıkınca anlamı kalmazdı tabi.
Volki Tolki ile Asya'nın her sahnesi cidden böyle. Asya nasıl öyle bir hata yapmış anlamadım.Volkan'la Asya'nın geçmiş sahnelerine tepkim budur 🤢🤮🤮
Zerrin left the chatHalit'in öldüğünü duyduysa çoktan gitmiştir.
------
Ben de öyleymişim. Şimdi fark ettim.![]()
Ben ilk bölümü izleyip o sahneleri gördükten sonra bir daha izlememiştimVolki Tolki ile Asya'nın her sahnesi cidden böyle. Asya nasıl öyle bir hata yapmış anlamadım.![]()
Genel bilgileri biliyorsan sıkıntı olmaz bence.Zerrin left the chat
Yani şuanlık fransızım bakalım bölüm sonu neye dönecem
------
Ben ilk bölümü izleyip o sahneleri gördükten sonra bir daha izlememiştim![]()
Yani birazGenel bilgileri biliyorsan sıkıntı olmaz bence.![]()
Bu diziyi niye izlemedin ki sen ya.Ben ilk bölümü izleyip o sahneleri gördükten sonra bir daha izlememiştim![]()
İyi iyi anlarsın o zaman.
Evet, o yüzden rahat rahat izleyebilirsin.
İlk sahneden dolayıBu diziyi niye izlemedin ki sen ya.![]()
Derin'e hep oh oluyor.Derine oh oldu yuva yıkıcı şey
------
İlk sahneden dolayı![]()
Evet anlamaya çalışıyorumİyi iyi anlarsın o zaman.![]()
Bu öbürlerinden daha edepli o konudanEvet, o yüzden rahat rahat izleyebilirsin.
Yuva yıktı iyi oldu onaDerin'e hep oh oluyor.![]()
![]()
Aynen valla.Evet anlamaya çalışıyorum
Bu öbürlerinden daha edepli o konudan
------
Yuva yıktı iyi oldu ona![]()
Eşyalarını kapının önüne koydu, hepsini topladı geçen bölüm.Bahar, Mert'in fotoğraflarını kaldırmış. 😱
Evli değil mi Derinle Volkan niye Derin babasının evindeBahar, Mert'in fotoğraflarını kaldırmış. 😱
------
Aynen valla.![]()
Geçen bölümü izleyememiştim, neler olmuş öyle.Eşyalarını kapının önüne koydu, hepsini topladı geçen bölüm.
Orası Derin'in evi.Evli değil mi Derinle Volkan niye Derin babasının evinde![]()
Volkan'ın tuttuğu kadın görüntüleri Bahar'a yolladı, Bahar dellendi.Geçen bölümü izleyememiştim, neler olmuş öyle.