Bugün farklılık olsun diye Uyanış'ı izleyeceğimm dedim ve Yasak Elma izledim
Son düzenleme:
Bana inanmayanlar, reytinglerin bir numaralı adresi @denizz19 da gündüz kuşağını paylaşmış. DİDEM ARSLAN YILMAZ 🧿
Merakla beklenen reyting sonuçları, belli oldu.
Bu hafta tüm dizilerin artış yaşaması dikkat çekti.
Uyanış Büyük Selçuklu dizisi tüm gruplarda zirvede.
Maraşlı bu hafta da çıkışını sürdürdü. Dizi Total grubunda 5., AB grubunda ise 2. oldu.
Yasak Elma bu hafta oranlarında yükseliş yaşadı.
Çukur bu hafta oranlarını yükselten bir diğer dizi oldu. Dizi, Total grubunda 2. oldu.
Sefirin Kızı, Tuba Büyüküstün'ün katılması ile oranlarında yükseliş yaşadı.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve ilgili herkes
Teşekkür ederim çok incesin. Deniz de beni kırmayıp paylaşmış ona da ayrıca kokulu öpücükler. @denizz19Senin için paylaştım bunu dün bahsi geçti diye artık @denizz19 paylaştıkça bende sonuçları açıkladığım günlerde paylaşacağım
Benim reyting açıklama stilimde böyle
@denizz19 takipçilerinin isteklerini kırmıyorTeşekkür ederim çok incesin. Deniz de beni kırmayıp paylaşmış ona da ayrıca kokulu öpücükler. @denizz19
Bu arada çok beğendim böyle daha iyi, eline sağlık. kimsenin ilk mesajdaki oransız tablolara baktığını sanmıyordum zaten.
Ne güzel. Kesinlikle böyle daha iyi arkadaşlar sizler de yapın @Özgür @Aserat hem de daha derli toplu oluyor. Hatta bana kalırsa ilk mesaja da bunlar konmalı bence@denizz19 takipçilerinin isteklerini kırmıyor
Önceleri konuda yaptığım yorumu burda paylaşıyordum, sonradan Deniz'in paylaşımları ile zenginleştirdim. Bende Deniz gibi yenilikçiyim hep . Cumartesi (bazen saat farkından dolayı daha uykuda olabiliyorum ama emreemreu editlememişse paylaşıyorum) diğer günlerde Pazar ve Pazartesi günlerini yapıyorum
@Aserat ve @Özgür beni örnek alırlar umarım
Aserat görmeyeli çok tembelleşmiş zatenBu üşengeçlerden fazla büyük bir beklenti olur bu mesaj kısmında paylaşsalar kâfi ama onu da yapacaklarını sanmıyorum
Bölüm güzelmiydi? YouTube'da videolarda kapak fotosunda Cansu ve Çağatay detayını gördüm spoi yedikYasak Elma AB'de güzel yükselmiş. Total ve ABC'de de biraz düşmüş.
Maraşlı Total ve AB'de biraz yükselmiş ABC'de düşmüş.
Sefirin Kızı tüm gruplarda yükselmiş.
Çukur genel olarak geçen haftaya yakın gitmiş.
Uyanış Total'de düşmüş AB ve ABC'de de hafif yükselmiş.
Elma sadece AB'de 0.68 yükselmiş ama diğerlerinde düşmüş çarpıtmasak mı.
Merakla beklenen reyting sonuçları, belli oldu.
Bu hafta tüm dizilerin artış yaşaması dikkat çekti.
Uyanış Büyük Selçuklu dizisi tüm gruplarda zirvede.
Maraşlı bu hafta da çıkışını sürdürdü. Dizi Total grubunda 5., AB grubunda ise 2. oldu.
Yasak Elma bu hafta oranlarında yükseliş yaşadı.
Çukur bu hafta oranlarını yükselten bir diğer dizi oldu. Dizi, Total grubunda 2. oldu.
Sefirin Kızı, Tuba Büyüküstün'ün katılması ile oranlarında yükseliş yaşadı.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve ilgili herkes
@denizz19 takipçilerinin isteklerini kırmıyor
Önceleri konuda yaptığım yorumu burda paylaşıyordum, sonradan Deniz'in paylaşımları ile zenginleştirdim. Bende Deniz gibi yenilikçiyim hep . Cumartesi (bazen saat farkından dolayı daha uykuda olabiliyorum ama emreemreu editlememişse paylaşıyorum) diğer günlerde Pazar ve Pazartesi günlerini yapıyorum
@Aserat ve @Özgür beni örnek alırlar umarım
Sizi mi kıracağım canım. Ben de eklerim.
Maraşlı'yı bitircem derken saat 22.30'da mı ne geçtim de izlediğim kadarı güzeldi. Orda şey Yıldız'ın bi tane arkadaşı varmış hapisten kadın hırsızlık yapınca Feride ortalığı karıştırdı, işin içine Hasanağli girdi falan Çağatay Yıldız'a boşanıcaz dedi.Bölüm güzelmiydi? YouTube'da videolarda kapak fotosunda Cansu ve Çağatay detayını gördüm spoi yedik
Sen bana iyice spoi yedirdin ama sorun değilMaraşlı'yı bitircem derken saat 22.30'da mı ne geçtim de izlediğim kadarı güzeldi. Orda şey Yıldız'ın bi tane arkadaşı varmış hapisten kadın hırsızlık yapınca Feride ortalığı karıştırdı, işin içine Hasanağli girdi faan Çağatay Yıldız'a boşanıcaz dedi.
Farkındaysan ben her dizi için yükseldi dedim. 0.68 iyi bir oranElma sadece AB'de 0.68 yükselmiş ama diğerlerinde düşmüş çarpıtmasak mı.