Bana da çok iyi geldi
Başka izlediğiniz diziler nedirBanada valla. İki gündür forumdan başlardaki gibi keyif aldım desem yeridir.
Bana da çok iyi geldi
Başka izlediğiniz diziler nedirBanada valla. İki gündür forumdan başlardaki gibi keyif aldım desem yeridir.
Aynen valla. Birkaç aydır dizi izleyemediğim için girip yorumlarımı yapıyordum. Birde cevap veren olursa minik bir sohbet ediyordum ama keyif vermiyordu. Şu iki gündür sohbet etmeye başlayınca forumdan yeniden o eski zamanlarımızdaki keyfi aldım.Forum sohbet edince güzel, öyle girip çıkmakla değil.
Maraşlı'ya başladım. Akrep, Sadakatsiz, Menajerimi Ara ve Son Yaz veya Kırmızı Oda'dan birini izlemeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle Son Yaz'ı izleyeceğim. Dün müydü geçen gün müydü tekrarına denk geldim çok iyiydi.Başka izlediğiniz diziler nedir
Pazartesi:Yasak Elma bazen internetten MaraşlıBaşka izlediğiniz diziler nedir
Maraşlıyı merak ediyorum ama Akrep mi daha iyi sence Sadakatsiz mi? kırmızı oda sarmaz benceAynen valla. Birkaç aydır dizi izleyemediğim için girip yorumlarımı yapıyordum. Birde cevap veren olursa minik bir sohbet ediyordum ama keyif vermiyordu. Şu iki gündür sohbet etmeye başlayınca forumdan yeniden o eski zamanlarımızdaki keyfi aldım.
------
Maraşlı'ya başladım. Akrep, Sadakatsiz, Menajerimi Ara ve Son Yaz veya Kırmızı Oda'dan birini izlemeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle Son Yaz'ı izleyeceğim. Dün müydü geçen gün müydü tekrarına denk geldim çok iyiydi.
Valla Kırmızı Oda sıktı beni bıraktımMaraşlıyı merak ediyorum ama Akrep mi daha iyi sence Sadakatsiz mi? kırmızı oda sarmaz bence
Biriken bölümleri izleme boşver dizi kötüysePazartesi:Yasak Elma bazen internetten Maraşlı
Salı:Hekimoğlu, İnternetten Masumlar Apartmanı onun baya bi bölümü birikti izleyemedim
Çarşamba:Sadakatsiz
Perşembekrep internetten Alev Alev
Cuma:Son Yaz ne lanet bi dizi ya ilk bölümünü bitemedim daha
Cumartesi:x
Pazar:Menajerimi Ara
Pazartesi: Yasak ElmaBaşka izlediğiniz diziler nedir
Tek Meliha'lı bölümler çok iyiydi benceValla Kırmızı Oda sıktı beni bıraktım
Maraşlı çok iyi tümünü birden izlemeye çalışmazsam hiç sıkmıyor. Ben yanlış hstırlamıyorsam 5 saatte izledim.Maraşlıyı merak ediyorum ama Akrep mi daha iyi sence Sadakatsiz mi? kırmızı oda sarmaz bence
Boş zamanımda izleyecemBiriken bölümleri izleme boşver dizi kötüyse
Herkes aynı dizileri izliyor sanırımPazartesi: Yasak Elma
Salı: Baraj
Çarşamba: Sadakatsiz
Perşembe: Akrep / Mucize Doktor
Cuma: -
Cumartesi: -
Pazar: Kefaret / Menajerimi
4 gün entrikaya doyuyorum yeteri kadar.
Evet çok iyidi valla dizi 16 bölüme kadar süperdi sonra baya sıkmaya başladıTek Meliha'lı bölümler çok iyiydi bence
Bölüm bazında bir şey söyleyemem ama Selvi'nin sahnelerini izleyebilirsin. Çok iyiydi Selvi.Tek Meliha'lı bölümler çok iyiydi bence
Çoğu dizimiz ortak.Herkes aynı dizileri izliyor sanırım
Bencede.Herkes aynı dizileri izliyor sanırım
Akrep'i hiç izlemedim o yüzden bilmiyorum Sadakatsiz'in kesitlerine bakmıştım sarıyo da ısınamadımMaraşlı çok iyi tümünü birden izlemeye çalışmazsam hiç sıkmıyor. Ben yanlış hstırlamıyorsam 5 saatte izledim.
Kesinlikle Akrep. Sadakatsiz de çok iyi ama Akrep daha iyi geliyor.
Kırmızı Oda'yı en son Selvi varken çok seviyordum ama Akrep geldi. Son danışanlar iyi değilse bence de sarmaz.
Aynı 4 diziyi ben de izliyorumPazartesi: Yasak Elma
Salı: Baraj
Çarşamba: Sadakatsiz
Perşembe: Akrep / Mucize Doktor
Cuma: -
Cumartesi: -
Pazar: Kefaret / Menajerimi Ara
4 gün entrikaya doyuyorum yeteri kadar.
EvetHerkes aynı dizileri izliyor sanırım
Meraktan Sefirin Kızı'nı açtım. Ama bölümü biliyorum.Barajı izleyen var mı şuan @Alos