Dizi de hayırlı bir şey yok ki full şeytanlıkYere bakan yürek yakan Cansu... Korkmaya başladım ben kendisinden.
Evet kasjjsehdjdjHasan Ali amcaya bak sen
Yok daha 40 dakika falan varReklam girdi. Umarım bölüm bitmemiştir.
Saati bitti sanıyordum benEvet kasjjsehdjdj
Yok daha 40 dakika falan var
Büyük ihtimalle bitti.Reklam girdi. Umarım bölüm bitmemiştir.
Fındıkçı Cansu Yıldız seni doğrasında gör senYere bakan yürek yakan Cansu... Korkmaya başladım ben kendisinden.
Adı üstünde Yasak Elma.Dizi de hayırlı bir şey yok ki full şeytanlık
Yok daha bitmedi 23.25 gibi bitiyor sonra baraj başlıyorSaati bitti sanıyordum ben
Yıldız'ın düşmanları gün geçtikçe artıyor.Fındıkçı Cansu Yıldız seni doğrasında gör sen
Ama bu sahneler klasikleşti artıkAdı üstünde Yasak Elma.
Barajı izliyo musunnnYok daha bitmedi 23.25 gibi bitiyor sonra baraj başlıyor
Harikayız. @Alos @EmreCanEkli dosyayı görüntüle 98331Ekli dosyayı görüntüle 98332Ekli dosyayı görüntüle 98333Ekli dosyayı görüntüle 98334
Daha 10 dakika olmadan bildirim kısmımım full Yasak Elma ile dolmuş.
Oh iyi bari daha doğru düzgün izleyemeden bitti sandım.Evet kasjjsehdjdj
Yok daha 40 dakika falan var
Yasak Elma'da ayrı bir güzel.Ama bu sahneler klasikleşti artık
------
Barajı izliyo musunnn
Yok izlemiyorum ama yazın başlamayı planlıyorum beğeneceğim bi dizi gibi duruyorAma bu sahneler klasikleşti artık
------
Barajı izliyo musunnn
Benim de öyle bide açtığım ve diğer konulardan da mesaj atıyorlarEkli dosyayı görüntüle 98331Ekli dosyayı görüntüle 98332Ekli dosyayı görüntüle 98333Ekli dosyayı görüntüle 98334
Aynen öyle
Bitti büyük ihtimalle ya, daha devam etmez.Oh iyi bari daha doğru düzgün izleyemeden bitti sandım.
Oh iyi bari daha doğru düzgün izleyemeden bitti sandım.
Ekli dosyayı görüntüle 98331Ekli dosyayı görüntüle 98332Ekli dosyayı görüntüle 98333Ekli dosyayı görüntüle 98334
Harikayız evett
Aynı performansta yarın Baraj'a devam edelim bence. Bomba bölüm geliyor.Harikayız evett