Her iki dizinin de başrolleri iyi, iki dizinin de harcanmasını istemem ama Sol Yanım daha önce gidici.Akrep izlemedim ama Sol Yanımın erkek başrolleri çok iyi o yüzden Sol Yanım harcanmasaydı keşke
Kazara Aşk'tan başka dizisi yok kanalın, eğer bu iki diziyi de bitirse elinde üç dizi kalıyor. (Seni Çok Bekledim tutarsa) Diğer günleri film yayınlayarak geçirmez.iki dizi de gidici gibi görünüyor ama kanal reytinglerden memnuysa 2-4 reyting arası hazirana kadar giderler
Aynen, internetten bölüm olarak izlersen de pek odaklanamazsın. Tv en iyisi.Valla başladığından beri 3 kere Tv'den izledim tv izleyeyim Akrep'i![]()
Geçen gün sana o diziyi sorucaktımKazara Aşk'tan başka dizisi yok kanalın, eğer bu iki diziyi de bitirse elinde üç dizi kalıyor. (Seni Çok Bekledim tutarsa) Diğer günleri film yayınlayarak geçirmez.
Şubat ayında çekimler başlıyormuş, hatta erkek başrol için iki üç isimle de görüşmeye başlamışlar.Geçen gün sana o diziyi sorucaktımhaber yok mu onunla ilgili
![]()
SağolŞubat ayında çekimler başlıyormuş, hatta erkek başrol için iki üç isimle de görüşmeye başlamışlar.
Akrep batmasın yaÜç dizide batsa ne gülerim varya.![]()