Pazartesi dengelerini değiştiren, atv ekranlarının sevilen dizisi 'Maraşlı'nın 2. bölümde, Maraşlı karakterinin mahallede gürültü yapan gençlere verdiği ayar seyirciye keyifli anlar yaşattı.
İşte o sahne:
İşte o sahne:
Soğan sahnesi orda hem komik hem de akıllıca bir hareket,ben o sahneyi çok beğendim.
Ben seviyorum böyle eğlenceli sahneler dizilerde yer alınca. Bi de memleket Ankara olunca galiba birazda şarkının etkisi ile fazla beğendimSoğan sahnesi orda hem komik hem de akıllıca bir hareket,ben o sahneyi çok beğendim.
Bir de Maraşlının ters cevapları çok güzel oluyor bu konuda senaristler çok iyi bir iş çıkarmışBen seviyorum böyle eğlenceli sahnelerde dizilerde yer alınca. Bi de memleket Ankara olunca galiba birazda şarkının etkisi ile fazla beğendim![]()
Yakında avatarın Burak Deniz olursa şaşırmamBir de Maraşlının ters cevapları çok güzel oluyor bu konuda senaristler çok iyi bir iş çıkarmış
Kıvanç'ın Sekiz karakterinin yeri ayrı ama 1-2 ay Maraşlı dursun,nasıl olmuşYakında avatarın Burak Deniz olursa şaşırmam![]()
Güzel 😊Kıvanç'ın Sekiz karakterinin yeri ayrı ama 1-2 ay Maraşlı dursun,nasıl olmuş![]()
Şimdi tam zamanı eğer başlamak istiyorsan, bütün bölümler FULL HD yükleniyorGüzel 😊
Uzun zamandır Ezel'e başlama planım vardı ama bir türlü başlayamadım. Aslında zamanında izlemiştim başlarını ama hepsini değil. Kıvanç'ın sahnelerini izlemiştim biraz. Çok iyiydi gerçekten
Ah evet yukarda bahsetmeyi unuttum. En sevdiğim kısım o cidden“Fevkalade acınası görünüyorlar.” Bu kadar sakin konuşup böyle ayarlar vermesi çok iyi.
Ve en çok güldüğüm kısım: “Benim eniştemin dayısının patronu da Maraşlıydı.”![]()