7 Kasım 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 12.5%
  • Kanıt (Kanal D)

• Yok Böyle Dans (Show)

Oy: 2 25.0%
  • Çok Filim Hareketler Bunlar - T.S. (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kartal Göz -Y.S. (ATV)

• Yahşi Batı - T.S. (Fox)

• Anneler ile Kızları (Star)

• Komedi Dükkanı - Tekrar (Star)

• Kutsal Damacana - T.S. (TNT)

• Ata Demirer Show (TNT)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Bayram nedeniyle reytinglerde önemli sürprizler yaşandı.

Arka Sokaklar totalde yer almasına rağmen A/B'de PT2'de yayınlanan Kanıt'ın da gerisinde kalarak ancak 5.olabildi. Ayrıca dizinin gündüz tekrarı totalde 3.oldu ve özetiyle birlikte ilk dördün üçü Arka Sokaklar oldu...

Yok Böyle Dans, A/B'de ilk iki sırayı kapatmayı başardı. Totalde ise ancak ikinci yarısıyla 5.olabildi. Diğer yarısı ise 11.oldu.

Kanıt, sıçrama yaparak totalde 7. A/B'de 4.oldu.

Çok Filim Hareketler Bunlar özellikle A/B'de 3.olarak iyi iş çıkardı.

Yahşi Batı beklentileri karşılayamasa da totalde ilk 10'a girdi.

Fox'a geçecek olan Anneler ile Kızları yine ortalama oranlar aldı.

Son düzenleme:
Arka Sokaklar yine rakipsiz Ab'si düşmesi nedeni Bayramdır zaten 1. olan 4 reytng almış normal yani

Kanıt dün baktım ve keskin nişancının önüne geleni öldürüp bu kişiyi bulmaya çalıştılar ve güzeldi bölüm

Yılbaşı'nda Çok Film Hareketler Bunlar , Bayram da Çok Film Hareketler Bunlar , 23 Nisan da Çok Film Hareketler Bunlar Yeter ya ! Her özel günde biz bu işkenceyi çekmek zorundamıyız..

'Leyla ile Mecnun'u ve birazda 'Ata Demirer Show'u izledim.

'Leyla ile Mecnun'da Mecnun geçmişe dönüp, Leyla'yı yaşatmak istiyor ama bir türlü başaramadı. Ekip olarak müthiş çalıştı mutlaka çıkması gereken Leyla, gözükmeden bile başarılı bir şekilde ilerledi dizi. Gelecek bölümlerde Mecnun, Şirin ile Sedef'in peşine düşecektir yada onlar Mecnun'un peşine...

'Ata Demirer Show' ise fena değildi ve ben biraz izledim. Komikti izleyenleri baya güldürdü. Gerçi izleyenler her kelimede gülüyorlar orası beni şaşırtıyor.

Komedi Dükkanı'nın tekrarı güçlü rakipler karşısında özellikle A/B'de iyi gitmiş. Doğuş Holding programı belki devam ettirir :)

gece kim milyoner olmak isterin tekrarını izledim.Güzel bir program olmuş. bir yarışmacı Kenan Işık'ı oldukça güldürdü belkide Kenan Işık ekranda ilk defa bu kadar gülüyordu keyifli bir programdı.Program tekrar olmasına rağmen total de 10 shareyi geçmiş

Arka Sokaklar total'da iyi gitmis ve ilk 4'ün 3'ünü kapatmis.. Yok Böyle Dans ise total'da gayet iyi ve A/B grubunda iyi gitmis ve günü zirvede tamamladi.

kanıt yükseliş haftanın süprizi olmuş arka sokaklar totalde iyi gitmis abd düsüs yasamıs

arka Sokaklar total'da iyi gitmis ve ilk 4'ün 3'ünü kapatmis.. Yok Böyle Dans ise total'da gayet iyi ve A/B grubunda iyi gitmis ve günü zirvede tamamladi.
Fox'un filmi Yahşi batı iyi gitmiş sayılır. Anneler ile kızları FOX'ta daha iyi rating alacaktır bundan adım gibi eminim :)

Komedi Dükkanı'nın tekrarı güçlü rakipler karşısında özellikle A/B'de iyi gitmiş. Doğuş Holding programı belki devam ettirir :)

Devam ettireceklerini sanmıyorum.

Bunun sebebi;
Tolga Çevik başka projelerde yer alacaktı. En son yeni bir filmde yer alacaktı. Bu olsa olsa 1-2 yıl sonra olur. Hadi yoğun istek falan gelirse ancak öyle başlayabilir.

Doğuş grubu farklı yapılanmaların içinde ve eski yayınları başlatacaklarını sanmıyorum tabi belli olmaz. Bilmem anlatabildimmi. :)

Devam ettireceklerini sanmıyorum.

Bunun sebebi;
Tolga Çevik başka projelerde yer alacaktı. En son yeni bir filmde yer alacaktı. Bu olsa olsa 1-2 yıl sonra olur. Hadi yoğun istek falan gelirse ancak öyle başlayabilir.

Doğuş grubu farklı yapılanmaların içinde ve eski yayınları başlatacaklarını sanmıyorum tabi belli olmaz. Bilmem anlatabildimmi. :)

Tekrarları devam ettirilebilir. Bence Emre de onu demek istemiştir. Yoksa yeni bölümlerle devam etmesi imkansız senin dediğin sebeplerden ötürü :)