- Reaksiyon puanı
- 39,503
- Puanı
- 1,060
Türk Telekom ne güne duruyor? Bölgede fiber altyapı mı yok?Bende ilk defa dydum galiba öyle hayır binada süperonline de var o pahalı diye babam devam ettirmedi işte
![]()
Türk Telekom ne güne duruyor? Bölgede fiber altyapı mı yok?Bende ilk defa dydum galiba öyle hayır binada süperonline de var o pahalı diye babam devam ettirmedi işte
![]()
Türk Telekom ne güne duruyor? Bölgede fiber altyapı mı yok?
Süperonline ın taahhüt süresi ne zaman bitecek? Genelde 2 yıllık oluyor da. Eğer taahhütlü ise...Alp yapı varda binaya anca onu yaptırmşlar işte
2 yıldı onu bitirdik babam devam etmedi apartmandakine devam edelim dediSüperonline ın taahhüt süresi ne zaman bitecek? Genelde 2 yıllık oluyor da. Eğer taahhütlü ise...
Süresi biten süperonline mıydı?2 yıldı onu bitirdik babam devam etmedi apartmandakine devam edelim dedi
Süresi biten süperonline mıydı?
Kuzey yildizi çökmüşMerakla beklenen reyting sonuçları, belli oldu.
Gönül Dağı tüm gruplarda zirvede yer aldı.
Survivor geçen haftaya göre düşüş yaşadı ve Sen Çal Kapımı ile Kuzey Yıldızı İlk Aşk oranlarında yükseliş yaşadılar.
İbo Show üst sıralarda yer alarak kanalını memnun etti.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve ilgili herkes
Survivor adına değişen hiçbirşey olmamış, heryıl ilk bölümü çok izlenen Yarışma Programı beklenen düşüsü yaşamış; Survivor Yoğun dizi trafiğinde Haftaİçi 4-6 , Haftaiçine nazaran dizi olarak daha sakin Haftasonunda ise 6-9 arası almaya devam edecektir.
Sadece Fragman hamleleri ile kemik olmayan oynak seyirciyi çekecektir.
Oynak seyirci yerlerine dağılmış, Survivor düşerek Gönül Dağı tekrar zirveye çıkmış ama Survivor düştüğü için kimse AB de 1.30 dan fazla GD deki düşüsü konuşmak istememiş çünkü önemli olan Survivorun düşmesi. Ama o düşüsüde eminim Trabzon maçına bağlayacaklardır.
Bu arada Gönül Dağını tebrik ediyorum, hiçbirşey karşısında tavrını ve çizgisini bozmadı. Başarısının devamını dilerim.
KYA sanırım Totalde artmış, dizi zaten AB izlemediği ve asla 2 segment arasında dengesi olmayan bir yapım.
Total sayesinde yaşıyor ve yaşayacaktır.
SÇK Geçen hafta Survivor bahane ettiler, bu hafta baktım gene 4 almış..Eeeee ne değişmiş?
İbo Show da dizilere alternatif olarak eğlence programı olara gayet iyi oranlar almaya devam ediyor.
Cumartesinin tartışmasız en iyi dizisi Gönül Dağıdır. Diğerleri kanalları memnun kaldıkça devam eder.
Önceki haftaya göre artış yaşamış. Ben herzaman bir önceki orana göre yorum yapıyorumKuzey yildizi çökmüş