16 Ocak 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kuzey Yıldızı İlk Aşk | Show TV

Oy: 0 0.0%
  • İbo Show | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
'Survivor' beklenildiği gibi düşüş yaşamış, tahmin ettiğim gibi hafta sonu 6-7 oranlarında gidip gelecektir. Hafta içi de 4-5 arası gidip gelir.

'Gönül Dağı' dizisine kocaman tebrikler, üç grupta da zirvede yer almış. Geçen haftaki reyting tablosundan sonra tahmin etmiştik Survivor'a zirveyi vermeyeceğini. :X

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and STAR
Survivor için dün bayağı kaos var diyorlardı o bölüme rağmen oranları beklenilenin altında. Kadın yarışmacıların güçsüzlüğü vs de çok tartışılmış, Acun hem reyting için hem de rekabet için eski kadın yarışmacıları getirebilir.

Survivor adına değişen hiçbirşey olmamış, heryıl ilk bölümü çok izlenen Yarışma Programı beklenen düşüsü yaşamış; Survivor Yoğun dizi trafiğinde Haftaİçi 4-6 , Haftaiçine nazaran dizi olarak daha sakin Haftasonunda ise 6-9 arası almaya devam edecektir.

Sadece Fragman hamleleri ile kemik olmayan oynak seyirciyi çekecektir.

Oynak seyirci yerlerine dağılmış, Survivor düşerek Gönül Dağı tekrar zirveye çıkmış ama Survivor düştüğü için kimse AB de 1.30 dan fazla GD deki düşüsü konuşmak istememiş çünkü önemli olan Survivorun düşmesi. Ama o düşüsüde eminim Trabzon maçına bağlayacaklardır.

Bu arada Gönül Dağını tebrik ediyorum, hiçbirşey karşısında tavrını ve çizgisini bozmadı. Başarısının devamını dilerim.

KYA sanırım Totalde artmış, dizi zaten AB izlemediği ve asla 2 segment arasında dengesi olmayan bir yapım.
Total sayesinde yaşıyor ve yaşayacaktır.

SÇK Geçen hafta Survivor bahane ettiler, bu hafta baktım gene 4 almış..Eeeee ne değişmiş?

İbo Show da dizilere alternatif olarak eğlence programı olara gayet iyi oranlar almaya devam ediyor.

Cumartesinin tartışmasız en iyi dizisi Gönül Dağıdır. Diğerleri kanalları memnun kaldıkça devam eder.

• Güldürdün
Reactions: kerem
Survivor ABC1 grubunda 8 reytinge yaklaşarak gayet güzel bir sonuç elde etmiş.

Survivor adına değişen hiçbirşey olmamış, heryıl ilk bölümü çok izlenen Yarışma Programı beklenen düşüsü yaşamış; Survivor Yoğun dizi trafiğinde Haftaİçi 4-6 , Haftaiçine nazaran dizi olarak daha sakin Haftasonunda ise 6-9 arası almaya devam edecektir.

Sadece Fragman hamleleri ile kemik olmayan oynak seyirciyi çekecektir.

Oynak seyirci yerlerine dağılmış, Survivor düşerek Gönül Dağı tekrar zirveye çıkmış ama Survivor düştüğü için kimse AB de 1.30 dan fazla GD deki düşüsü konuşmak istememiş çünkü önemli olan Survivorun düşmesi. Ama o düşüsüde eminim Trabzon maçına bağlayacaklardır.

Bu arada Gönül Dağını tebrik ediyorum, hiçbirşey karşısında tavrını ve çizgisini bozmadı. Başarısının devamını dilerim.

KYA sanırım Totalde artmış, dizi zaten AB izlemediği ve asla 2 segment arasında dengesi olmayan bir yapım.
Total sayesinde yaşıyor ve yaşayacaktır.

SÇK Geçen hafta Survivor bahane ettiler, bu hafta baktım gene 4 almış..Eeeee ne değişmiş?

İbo Show da dizilere alternatif olarak eğlence programı olara gayet iyi oranlar almaya devam ediyor.

Cumartesinin tartışmasız en iyi dizisi Gönül Dağıdır. Diğerleri kanalları memnun kaldıkça devam eder.

Geçen hafta 4 almadık ama totalde 3 e düşmüştü dizi :D
136520563_833527407196077_4500003398066583841_n.jpg