FavoriForumum Mobil Sürüm

gayet iyi bence bende cepten giriyorum zaten. Ayrıca 15 ağustosa kadar vodafone internet bedava bilmeyenlere duyurulur

Süper oLdu bende bişey söyLüyüm gerçi teLsin kuLLananLAr biLir ama kutLama yazıp 3636'ya gönderirseniz bedava internet kazanıyorsunuz

Edit : SöyLenmiş zaten ..

Son düzenleme:
ilk önce bu uygulamayı sevmiyordum ama baya iyi gerçekten bazı eksiklikler olsada :)

Gördüğün eksiklikler neler ? Düzeltmeye çalışalım :)

Mobil sürümü cepten girdiğimde kullanıyorum ben de :)

Benim Sony ericsson w 810 i ama foruma girdiğimde giriş yapamıyorum Kullanıcı Adı Yazıyorum AlemTo Şifreyide yazıyorum ama sayfa yenilenip kullanıcı ve şifre siliniyor giriş olmuyor

bendeki eksiklikler birisinin yorumunu begenemiyorum mesaj sayımı ve kaç beğenim olduğunu göremiyorum profilime bazı arkadaşlar girip mesaj atıyor görmüyorum ve arkadaşlarda onları iplemedigimi sanıyorlar yani bildirimleri göremiyorum

bendeki eksiklikler birisinin yorumunu begenemiyorum mesaj sayımı ve kaç beğenim olduğunu göremiyorum profilime bazı arkadaşlar girip mesaj atıyor görmüyorum ve arkadaşlarda onları iplemedigimi sanıyorlar yani bildirimleri göremiyorum

Daha gelişmiş bir mobil sürüm var aslında. Onda bu özelliklerin çoğu mevcut sanırsam ama onu yüklediğimde geçen sefer sen şikayet etmiştin o yüzden kaldırdım. Tekrar deneyelim istersen ? :)