6 Kasım 2011 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Mekanik - Y.S - TV'de İlk Kez (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Sen Hak Ediyorsun (ATV)

• Ay Tutulması - Kolaj (Star)

• Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - Kolaj (Star)

• Arka Sıradakiler Umut (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,730
Puanı
1,060
reyting.gif

Sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Umutsuz Ev Kadınları birinciliğini sürdürebildi mi ?

O Ses Türkiye zirveyi ele geçirebildi mi ?

TV'de ilk kez ekranlara gelen ve ATV'de yayınlanan Mekanik filmi nasıl gitti ?

Arka Sıradakiler ' Umut ' yükselişe geçebildi mi ?

20.00'da ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster programı ne kadar izlendi ?

Hepsi ve daha fazlası yarın sonuçlar açıklandıktan hemen sonra FavoriForumum'da!

Reyting FavoriForumum'dan takip edilir!

Sonuçlar belli oldu.

O Ses Türkiye 2. kısmı ile her iki grupta da birinciliği ele geçerdi. Yarışmanın 1. kısma ise 3. olarak kanalını sevindirdi.
Umutsuz Ev Kadınları düşüş yaşayarak her iki grupta da 2. oldu. Dizinin reytinglerinde, özellikle A/B'de önemli oranda düşüş var.
TV'de ilk kez ekranlara gelen Mekanik filmi çok kötü gitti. Totalde ilk 25'e dahi giremezken, A/B'de zorla ilk 20'ye girebildi.
Pazar akşamları 20.00'da yayınlanan bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster iyi gitti. Program Totalde 10. olurken, A/B'de 6. oldu.
2. kez ekranlara gelen İncir Reçeli filmi iyi gitti. Totalde 7. , A/B'de 5. oldu.
Arka Sıradakiler 'Umut' dizisi yine çok kötü gitti. Ancak dizinin A/B reytinglerinde yükseliş var.
Farklı Desenler Totalde ilk 20'ye girmeyi başardı ve kanalını sevindirdi.
Yeni gününe alınan Sen Hak Ediyorsun programı yine çok kötü gitti. Programın hala yayından kaldırılmaması ise şaşırtıcı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Umutsuz Ev Kadınları'nı izledim.

Yine çok güzel bir bölümdü. Eğlenceli, komik ve bunların olduğu kadar da dramatik bir bölümdü.

Bu arada Handan'ın ölümünün nedeni ortaya çıkmaya başladı.

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]SUPER KULUP[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]23:49:07[/TD]
[TD]0:25:18[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2,66%[/TD]
[TD]13,40%

Dün Süper Kulüp'ü izledim. Benim en sevdiğim Magazin Programı olan Süper Kulüp 12.olmuş BAŞARILI!

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dün herzaman ki gibi umutsuz ev kadınlarını izledim. Yabancısınıda izlemiştim ama bence türkiyedeki daha güzel çoğu replik aynı olsada süper
O ses türkiye acun yine 2 ye ayırarak zirveyi ele geçirdi
Arka sıradakiler bitmeli bence o güne fox anneler ile kızlarını koyabilir
Pazartesi: Yer gök aşk Salı-çar-per: Varmısın yokmusun cuma: Babam için cumartesi : Lale devri iyi bi yayın akışı fox için
Zaten bugü iiçin fazla yorum yapmaya ggerek yok ama umutsuz ev kadınlarının zirvede olmasını isterdim..

Show Tv de Yok böyle dans ile O ses Türkiye nin günlerini degistirerek son derece iyi bir hamle yapti, O Ses Türkiye günü iki gruptada zirvede tamamlamis. Umutsuz Ev Kadinlari hemen pesinde ama iki gruptada ciddi bir düsüs söz konusu. Kanal D de yayinlanan Incir receli adli Film iyi bir Reyting almis. Kenan isik la kim milyoner olmak ister ise basarisini sürdürüyor.

Umutsuz Ev Kadınları resmen yarıya düştü reytingleri belki bayramın 1.günü diye düşmüştür

Umutsuz Ev Kadınları'ndaki büyük düşüşte muhtemelen bayramın etkisi büyüktür. Gelecek hafta yeniden 9-10 reytinge çıkabileceğini düşünüyorum.

O Ses Türkiye'nin uzun kısmı zirvede yer almış. Kısa olan kısmının zaten büyük çoğunluğu özetti. O nedenle hak edilen bir birincilik olduğunu söyleyebiliriz.

Umutsuz Ev Kadinlari gelecek haft yine yükselecektir bence..

Umutsuz Ev Kadınları'ndaki büyük düşüşte muhtemelen bayramın etkisi büyüktür. Gelecek hafta yeniden 9-10 reytinge çıkabileceğini düşünüyorum.

O Ses Türkiye'nin uzun kısmı zirvede yer almış. Kısa olan kısmının zaten büyük çoğunluğu özetti. O nedenle hak edilen bir birincilik olduğunu söyleyebiliriz.

Arka Sokakları geçtiğinde aynı cümleyi bende söyledim ama sen öyle demiyordun :):)

Acun Umutuz kadınları geçmiş, her hafta değişiyor ratingler bakalım gelecek hafta Behzat amirim nasıl etkileyecek