Yılanın başı yiğit mi diyorsun 😂
Bilemiyorum
Yılanın başı yiğit mi diyorsun 😂
Bu kısım hakkında yorumunuz peki? @seyfullXhBilemiyorum
Bu kısım hakkında yorumunuz peki? @seyfullXh
Alos ağlayarak: Değil miyim cidden?
Yaşlı amca: Ben evsizdim bana baktın günlerce. Beni iyileştirdin. Kötü biri olsan bunu yapar mıydın sence?
Alos, ona sarılır. Yaşlı amca ona çok iyi gelmişti.
Okucam bölümü uyumadan haluk vakarım @Alos a
tebrıkler
bilmiyomkı oylesine buldumProfil resmindeki kim?
Ünlü biri sandım ben bir an.bilmiyomkı oylesine buldum
Uyumam merak etme
Uyumam merak etme
Güzel ilerliyor böyle ilerlesin inşAllah
2. Sezon 8. Bölüm'de (18. Bölüm) bir kişi daha konuk olacak dizime! @seyfullXhbilmiyomkı oylesine buldum
Uyumam diyip uyuyan ben2. Sezon 8. Bölüm'de (18. Bölüm) bir kişi daha konuk olacak dizime! @seyfullXh
Belli ki sen artık dizimi takip etmiyorsun. Çok üzdün.Uyumam diyip uyuyan ben
2. Sezon 8. Bölüm'de (18. Bölüm) bir kişi daha konuk olacak dizime! @seyfullXh
Haluk ne alakası var ben olmayacak anda uyuyacak bir insanım sadece biraz meşgul oluyorum ama dizisi yayınladıiın zaman okuyorumBelli ki sen artık dizimi takip etmiyorsun. Çok üzdün.
Ben senin olmadık anda uyuyan biri olduğunu nereden bileyim? Kaç gündür bakacağım dedin ondan dedim. Uykucu seni.Haluk ne alakası var ben olmayacak anda uyuyacak bir insanım sadece biraz meşgul oluyorum ama dizisi yayınladıiın zaman okuyorum
Yani her şeyim öyle bu aralar misal film izlemek isterim yapamam şunu yapmak isterim onu da yapamam bir anda oluyo Kuzenime yatılıya gitmiştim bir hafta sabahlayacağım diyordum sürekli ben 12 veya 1 de uykuya dalıordum yani ben uykunun önüne geçemiyorumBen senin olmadık anda uyuyan biri olduğunu nereden bileyim? Kaç gündür bakacağım dedin ondan dedim. Uykucu seni.