Damien Duff
Favori Üye
Ozaman kesin izlerim ben.
Yok, Masumlar Apartmanı’nın önceki bölümünü izlememiştim ona bakıyorum. Ne zaman başladı?
10 dakika oldu belki, yada 5 yeni açtım. Şuan Sertab Erener şarkısını çok güzel SeslendiriyorYok, Masumlar Apartmanı’nın önceki bölümünü izlememiştim ona bakıyorum. Ne zaman başladı?
Ben üyeliğimi başlatınca izlemeyi düşünüyorum, normalde ben izleyip yorum yazacaktım ama fırsat olmadı hala... İnşallah bir iki güne başlayacağım.10 dakika oldu belki, yada 5 yeni açtım. Şuan Sertab Erener şarkısını çok güzel Seslendiriyor
10 dakika oldu belki, yada 5 yeni açtım. Şuan Sertab Erener şarkısını çok güzel Seslendiriyor
Beleş izlemek varken iyi ki beklemişimBen üyeliğimi başlatınca izlemeyi düşünüyorum, normalde ben izleyip yorum yazacaktım ama fırsat olmadı hala... İnşallah bir iki güne başlayacağım.
Dünya starımızın sesi iyi olunca, her şarkı yakışıyorBende onu çok beğendim zeynep
Beleş izlemek varken iyi ki beklemişim
------
Dünya starımızın sesi iyi olunca, her şarkı yakışıyor
İlk bir hafta ücretsiz ya onu diyorum.Beleş izlemek varken iyi ki beklemişim
------
Şu an seni gerçekten ciddiye alamıyorum sorry.Oldukça keyifli bir iş olmuş.
Önyargıları yıkacak bir kıvamda olmuş dizi.
İlk bölüme puanım
7.8/10
O senin çekememezliğinŞu an seni gerçekten ciddiye alamıyorum sorry.
Şarkıyı sonra dinlerim, ben de en çok müzikleri sevdim dizide. 2. Bölümede şans veririm.1x1
Maalesef beklediğim gibi kötü çıktı. Aleyna Tilki’nin müzisyen kimliğini sevsem de oyunculuğun hiç ona göre bir meslek olmadığını anlamış oldum bu diziyle. Yine de her hafta onun için izleyeceğiz yapacak bir şey yok.
Baştaki efektlere diyecek sözüm yok...
Aleyna rolü saçma yazılmış, özellikle evdeki çocuksu halleri cringe’ti. Elit ile olan sahnelerinde aslan kesilip evde bu hallere bürünmesi garip gerçekten. Bu arada Elit’i canlandıran Merve Sevin oyunculuk anlamında en çok tatmin eden isimdi.
5/10
Dizinin en sevdiğim yanı tartışmasız müzikleri. Aleyna Baba’nın muhteşem sesi her şarkıyı uçuruyor maşallah. Özellikle bu şarkının acilen Spotify’a gelmesi gerekiyor.
@Dosi @The_Erinch