Twitter'da fanlar diyor ya hep böyle kısaltmalı![]()
Twitter'da fanlar diyor ya hep böyle kısaltmalı![]()
Unutmuşum kusura bakma.Ada, Gökhan ve Sinan’ı hayata geri döndürecek mi acaba?
@slhttnmtl bölüme kalp atmamışsın.Yorumun da yok.
Bari önce bir kalp atıver.
![]()
Zaten sendn bulaştı banahe biliyorum mesela biz ebru akına AkRu diyoruz ReyMir diyoruz Cihangir ceyhana cio diyoruz onun gibi
![]()
Zaten sendn bulaştı bana![]()
Bana arkadaşlar hep Ata diyor zatensanada kısa isim arıyomda bulamıyorum ata mı desem acaba
![]()
Herkesin kafası karışık herkes olabilir@Gerekli24 @seyfullXh @Angelica @Afet Güçverir @Doğan @slhttnmtl
Yeni Bölüm'de biri kendini denize atacak, sizce o kişi kim olabilir? 😱
Dizim öyle aynen her an her şey olabiliyor! 😱Herkesin kafası karışık herkes olabilir![]()
Bana arkadaşlar hep Ata diyor zaten![]()
denizemi atacak kimse gelmiyor aklıma ya@Gerekli24 @seyfullXh @Angelica @Afet Güçverir @Doğan @slhttnmtl
Ben mi yoksa o kişi?yaa öylemi bende ata diyim o zaman
denizemi atacak kimse gelmiyor aklıma ya
Ben mi yoksa o kişi?Sana Melo diyeceğim.
![]()
Ben olabilir miyim acaba 🤔@Gerekli24 @seyfullXh @Angelica @Afet Güçverir @Doğan @slhttnmtl
Sen misin acaba? Bu kısım hakkında yorumunuz? @AngelicaBen olabilir miyim acaba 🤔
Anne ve babamı çıkar diziden başka bişey istemiyorum senarist bey 😁Sen misin acaba? Bu kısım hakkında yorumunuz? @Angelica
Yigit_00 ağlayarak: O gün yine şımarıklığım tutmuştu. Çok özür dilerim. Allah beni kahretsin!
HeisenBerg gözleri dolu bir halde: Beni aradın mı hiç?
Yigit_00 ağlayarak: Sana cidden ulaşamadım hiç.
HeisenBerg ağlayarak: İnanmıyorum buna ben.
Neden? Onlar ana hikayede hep.Anne ve babamı çıkar diziden başka bişey istemiyorum senarist bey 😁
Sen misin acaba? Bu kısım hakkında yorumunuz? @Angelica
Yigit_00 ağlayarak: O gün yine şımarıklığım tutmuştu. Çok özür dilerim. Allah beni kahretsin!
Müneccimiyim ben nerden bilcem ki kimin denize düştüğünü 😁😂Neden? Onlar ana hikayede hep.Ben sana bu kısma yorum yapıver demiştim.
Bu kısım hakkında yorum atmayı unuttun.Olabilir![]()
Ben bil demedim tahmin et dedim. Çok güldürdün.Müneccimiyim ben nerden bilcem ki kimin denize düştüğünü 😁😂
Bu kısım hakkında yorum atmayı unuttun.
Ben bil demedim tahmin et dedim. Çok güldürdün.![]()
Yılanın başı yiğit mi diyorsun 😂Yiğitin şımarıklığı birşeye sebeb olmuş ve heisenberg ona kızgın bakalım affedecekmi![]()