- Reaksiyon puanı
- 14,329
- Puanı
- 1,060
Kadın'ım da çok özlendi.Yanlış görmemişiz demek doğruymuş
Kadın'ım da çok özlendi.Yanlış görmemişiz demek doğruymuş
AynenYanlış görmemişiz demek doğruymuş
Tabiki de her hafta bakıyorum. Maraşlı gelince Yasak elma sonra Maraşlı ya bakıcam seversem tabi
OlurMaraşlıya bende bakacam yorumlaşalım aloscum
Maraşlı'ya netten bakın. YASAK ELMA'M HARİKA.Maraşlıya bende bakacam yorumlaşalım aloscum
Tabiki de internetten bakıcam Maraşlı ya ben o hatayı geçen sene yaptım zor toparladım Yasak Elma'yıMaraşlı'ya netten bakın. YASAK ELMA'M HARİKA.
5. Sezon'da olacak inşallah.Tabiki de internetten bakıcam Maraşlı ya ben o hatayı geçen sene yaptım zor toparladım Yasak Elma'yı
İnşallah olur Fox un o hayat benim den sonra en uzun bölümlü dizisi olsun5. Sezon'da olacak inşallah.
Şu anlık rekor SAVAŞÇI adlı dizimizde. O da çok iyi. Umarım Limon Film hatasını anlar.İnşallah olur Fox un o hayat benim den sonra en uzun bölümlü dizisi olsun
Maraşlı'ya netten bakın. YASAK ELMA'M HARİKA.
Ben Asker dizisi sevmediğim den bir şey diyemeyecem.Şu anlık rekor SAVAŞÇI adlı dizimizde. O da çok iyi. Umarım Limon Film hatasını anlar.
Ben Sefirin kızına bakacam netten Maraşlı
Dosi'yi neler bekliyor sizce?Ben Asker dizisi sevmediğim den bir şey diyemeyecem.
Dosi sese doğru gider ve onun düşmanları ona tuzak kurarlarDosi'yi neler bekliyor sizce?
Kedicik iyileşir.
Q15A4Q4WE
seyfullXh: İyileşti kedicik çok mutluyum ablam.
Birden Dosi’ye biri seslenir uzaklardan!
Dosi: Abla buradayım mı dedi biri az önce?
seyfullXh’in babası: Evet evet. Yoksa kardeşin mi geldi?
Dosi sevinçten havalara uçar, sesin geldiği yeri bulmaya çalışır!
Bak sen de senarist oldun yavaştan.Dosi sese doğru gider ve onun düşmanları onu tuzak kurarlar
AynenBak sen de senarist oldun yavaştan.
Gülse Birsel'i çok mu seviyorsun sen?
Dosi'yi neler bekliyor sizce?
Kedicik iyileşir.
seyfullXh: İyileşti kedicik çok mutluyum ablam.
Birden Dosi’ye biri seslenir uzaklardan!
Dosi: Abla buradayım mı dedi biri az önce?
seyfullXh’in babası: Evet evet. Yoksa kardeşin mi geldi?
Dosi sevinçten havalara uçar, sesin geldiği yeri bulmaya çalışır!
Evet kendisine hayranım yani dizilerine noldu ki niye sordunGülse Birsel'i çok mu seviyorsun sen?
Profil resmin o ya ondan merak ettim sordum. Yarın 8 reyting bekliyorum Yasak Elma'mdan. Sen?Evet kendisine hayranım noldu ki niye sordun
Yarın 8 reyting bekliyorum Yasak Elma'mdan. Sen?Pek iyi sonuç olmayacak gibi
Haa evet o vedat koyucam sonra şuan üşendim .Profil resmin o ya ondan merak ettim sordum. Yarın 8 reyting bekliyorum Yasak Elma'mdan. Sen?
Yarın 8 reyting bekliyorum Yasak Elma'mdan. Sen?