The_Erinch
Favori Üye
Ule ne adamsın. karpuza tükürtüp mü yollayacaksınPandemi var abi.. Seni riske atmam @Sherlock
Ule ne adamsın. karpuza tükürtüp mü yollayacaksınPandemi var abi.. Seni riske atmam @Sherlock
Halen abisine karpuz yollamadı onu napacaz bilmem Enescim @Maskeli Fedai
Hemşosu @Özgür beyciğim ile tüm karpuzları gömmüşler abi, pandemi falan hikaye.Pandemi var abi.. Seni riske atmam @Sherlock
Doğru aslında benim @Özgür nde başının etini yemem lazımdı.Hemşosu @Özgür beyciğim ile tüm karpuzları gömmüşler abi, pandemi falan hikaye.
Galiba yine kaybeden taraftayız sayın Gs'li dostum, kazandığımız savaş yok. @Maskeli Fedai@Sherlock anketi barbo kazanmış @Maskeli Fedai
------
Doğru aslında benim @Özgür nde başının etini yemem lazımdı.
Aynen Pandeminin arkasına sığınarak gizli gizli götürmüşdür bunlarrr
Survivor bakacak mısınız?Galiba yine kaybeden taraftayız sayın Gs'li dostum, kazandığımız savaş yok. @Maskeli Fedai
Desteklediğimiz 5 dakika yaşamıyor sayın Gs'li dostum..Galiba yine kaybeden taraftayız sayın Gs'li dostum, kazandığımız savaş yok. @Maskeli Fedai
Hiçbir fikrim yok abi. Geçen sene hem pandemiden ötürü, hem de goygoy için izliyordum. Bu sene belirsiz şimdilik. Utku yoldaşım da yok şu an... @MasacRESurvivor bakacak mısınız?
Tespit, analiz, saptama... Yemek yarışmasında bile kaybettik...Desteklediğimiz 5 dakika yaşamıyor sayın Gs'li dostum..
Tahminlerde bile nal topluyoruz.. Biz ölek en iyisi..Hiçbir fikrim yok abi. Geçen sene hem pandemiden ötürü, hem de goygoy için izliyordum. Bu sene belirsiz şimdilik. Utku yoldaşım da yok şu an... @MasacRE
Belki sayın Gs'li dostumla izleriz. @Maskeli Fedai
Tespit, analiz, saptama... Yemek yarışmasında bile kaybettik...
Bu işler bizden geçmiş sayın Gs'li dostum.Tahminlerde bile nal topluyoruz.. Biz ölek en iyisi..
Sayın Gs'li dostum Öykü Çelik'i destekleyelim..
Ahhhh....kaossss istiyorummmm @Sherlock Öykü ÇelikTahminlerde bile nal topluyoruz.. Biz ölek en iyisi..
Sayın Gs'li dostum Öykü Çelik'i destekleyelim..
Çok basit değildi aslında.Serhat basit bir şekilde şampiyon oldu.
Survivor a gösterdiği özeni bu yarışmaya göstermiyor.Serhatı tebrik ederim.
Zaten bilgisi ve bir altyapısı vardı, ilerisi için umarım başarılı bir Şef olacaktır.
Final hayalkırıklığı oldu.... 6 ay saatlerce çekim yapan,bir evde yaşayan yarışmacılar yoktu...Pandemi süreci,yasaklar falan en azından canlı görüntülü bağlansalardı.
Yarışmacıları içeren VTR yoktu.
Sönük geçti final. Ama gene 10-15 bandı rating alacaktır.
Haydi bakalım Exxende Jr izlemeye devam.
2021 de görüşürüz
Tebrikler @Sherlock aldın kupayı...Ekli dosyayı görüntüle 97564
Şampiyon ALFA Serhat... Gözlerime inanamıyorum sayın Gs'li dostumla uzun zaman sonra winner taraftayız, duygulandım... @Maskeli Fedai
Evet, eleştri almış o konuda, yorumlar gördüm.
VTR konusunu ilk kez bu kadar başarısız buldum ben de abi, şefler ve ekip için hazırlananlar güzeldi ama onlarda da televizyona yansımayan şeyler görürdük ekibin VTR'si hariç pek öyle sürpriz, aşırı eğlenceli bir görüntü yoktu.Serhatı tebrik ederim.
Zaten bilgisi ve bir altyapısı vardı, ilerisi için umarım başarılı bir Şef olacaktır.
Final hayalkırıklığı oldu.... 6 ay saatlerce çekim yapan,bir evde yaşayan yarışmacılar yoktu...Pandemi süreci,yasaklar falan en azından canlı görüntülü bağlansalardı.
Yarışmacıları içeren VTR yoktu.
Sönük geçti final. Ama gene 10-15 bandı rating alacaktır.
Haydi bakalım Exxende Jr izlemeye devam.
2021 de görüşürüz
Survivor dışındaki programlara üvey evlat muamelesi yapıyor.Evet, eleştri almış o konuda, yorumlar gördüm.
Aslında sezon çok iyi gitti ve çok iyide ratingler elde etti.
Ama enterasan finaline gelmiş.
Ben almadım aslında ama teşekkürler yoldaşım.Tebrikler @Sherlock aldın kupayı...
Bence ben loser tarafta olmaya mahkumum. Survivor'da en son 2012'de kazandım ondan sonrası hep ikincilik oldu.Ekli dosyayı görüntüle 97564
Şampiyon ALFA Serhat... Gözlerime inanamıyorum sayın Gs'li dostumla uzun zaman sonra winner taraftayız, duygulandım... @Maskeli Fedai