bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,838
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
yine aynı iki takım yaktı beşiktaşda vardı geçen hafta yakanlardan @Tolstoyevski@MEnes ayıp oluyor ama biraz abartmıyor musun bu nedir...![]()
Ekli dosyayı görüntüle 97541
@Dosi @pompy @12.Adam
Yoldaşım kapitalist düzene asla geçmez.Biz 8 maçta 1 maçın bile skorunu tutturamazken adam geldi 4 maçtan 3'ünün skorunu tam isabet tutturdu. Senin yerin Fav10 değil Bein Sports, S Sport falan olmalı harcanıyorsun buralarda.@MEnes
Reis,Beşiktaş dışında hangi takım yaktı ?yine aynı iki takım yaktı beşiktaşda vardı geçen hafta yakanlardan @Tolstoyevski
gençlerbirliği beşiktaş hataydı geçen hafta yakanlar şimdi gençler birliği fatih karagümrük @12.AdamYoldaşım kapitalist düzene asla geçmez.
------
Reis,Beşiktaş dışında hangi takım yaktı ?
Ben dedim ama totem için rezalet bir hafta geçiriyorumKayseri-BJK maçının tahminleri açıklandı. İlk 10 sıradaki isimlerin 9'u BJK dediği için çok büyük risk almışım...
Ekli dosyayı görüntüle 97544
Geçen hafta üç deplasman takımı kazanmış @Gerekli24Ben dedim ama totem için rezalet bir hafta geçiriyorum
olanlar son dakikalarıda dahil ediyorum ben maça @xdragxxBöyle saçma bir hafta olamaz. Maçların son 10 dakikası olmasa liderliğe belki de göz kırpacağımız bir haftada tüm 80'den sonra gelen goller 0 puan almamıza yol açtı ve fark açıldı. Böyle bir hafta daha olursa organizasyonu yöneten arkadaşlarımı sevsem bile yarışmadan çekileceğim...
Sen bilirsin.Böyle saçma bir hafta olamaz. Maçların son 10 dakikası olmasa liderliğe belki de göz kırpacağımız bir haftada tüm 80'den sonra gelen goller 0 puan almamıza yol açtı ve fark açıldı. Böyle bir hafta daha olursa organizasyonu yöneten arkadaşlarımı sevsem bile yarışmadan çekileceğim...
Maçlar 90 dakika artı uzatmalar 101 i buluyorSen bilirsin.
Future modumuzu açtık...@MEnes ayıp oluyor ama biraz abartmıyor musun bu nedir...![]()
Ekli dosyayı görüntüle 97541
@Dosi @pompy @12.Adam
1 gol tek atsa razıyızHaydi Beşiktaş'ım 4 gol atarsın 22 dakikada.![]()
1 gol atarsa yarardan çok zararı var.1 gol tek atsa razıyız![]()
Ben rakiplerden çok kendimi düşünüyorum1 gol atarsa yarardan çok zararı var.![]()
Kendi puanımız rakiplerin puanı olmadan tek başına bir anlam ifade etmiyor.Ben rakiplerden çok kendimi düşünüyorum1 gol bana 2 puan getirir en azından
![]()
Orası öyle ama herkes 1-1 derken en azından 3 puan ile senden 1 puan öne geçmeme sebep olduKendi puanımız rakiplerin puanı olmadan tek başına bir anlam ifade etmiyor.![]()