Damien Duff
Favori Üye
Haklısın, Hatay, covid nedeni ile ertelenen maçlarıda oynadığı için yorgunluktan yenilir diye düşündüm. Bakalım ne olacakzor maç @Dosi
hatay 6 attı antalyaya @Dosi geçen haftaHaklısın, Hatay, covid nedeni ile ertelenen maçlarıda oynadığı için yorgunluktan yenilir diye düşündüm. Bakalım ne olacak
Evet, ozaman da yanıldım ama yine öyle bir riske girmek istedimhatay 6 attı antalyaya @Dosi geçen hafta
Skor değişikliğine gittiğim maç Alanya - Başakşehir maçıymış @TolstoyevskiBu ne be
Tahminlerim 2020'den kalma.
Şimdi sadece 1 tane değiştirdim. Bakalım ne olacak. Berabere yazdığım bir takımda skor değişikliğine gittim.
Hadi iyisin çorba parası çıktı.
7 dakika @DosiYeni gördüm. Kaç dakika sürdü maç?
Hepimize fark attın pompy
Alanya maçına fazladan 3 yazmasa oradan da tam puan alacaktı. Müneccim gibiHepimize fark attın pompy
Marafonayı hafife almışımAlanya maçına fazladan 3 yazmasa oradan da tam puan alacaktı. Müneccim gibi
Tüm kontrol bende...Ya sen tahmin yapmayı unutmana rağmen nasıl ikincisin kardeşim, neyin hilesi bu...
Tüm kontrol bende v2...@MEnes 4 maçı unutmasına rağmen bu süreçte neredeyse bizden daha fazla puan topladı, helal olsun.
Aynen tek maçla toparlamışız durumu...Sen erken gelseydin şu an çok farklı bir yerde olabilirdin.
Çok kaybın olmamış
------
Son dakika Galatasaray 2-0 kazanırdan Antalya 2-1 kazanır dedim bakalım ne olacak?