Galatasaraylı Futbolcu 'Omar Elabdellaoui', Havai Fişek Patlaması Sonrası Hastaneye Kaldırıldı!

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaou, evinde yılbaşı kutlaması esnasında havai fişeğin patlaması sonucu yaralandı. 29 yaşındaki futbolcu acil olarak hastaneye kadırıldı.

225155656-thumbsbc636b74b92e52d6b8a5580db1852a45b0.jpg

İlk gelen bilgilere göre havai fişeği elinde tuttuğu esnada patladığı, durumunun ciddi olmadığı ancak görme kaybı yaşadığı iddia edildi. Durumla ilgili henüz Galatasaray kulübünden gelen resmi bir açıklama bulunmuyor.

Durumu ciddiymiş. Ameliyata alındı diye bir bilgi var. Görme kaybı yaşadığı söyleniyor. Üzüldüm ama bir yandan da sinirlendim. Bunun adı aptallıktır. Sen profesyonel bir adamsın ya ne işin var bu saçma işlerle. Yazık değil mi şimdi sana ve ailene?

Umarım gözünde kalıcı bir sorun olmaz ama düşüncesi bile kötü havai fişeğin o kadar kısa bir mesafeden patlaması...

Sol gözünde büyük ölçüde görme kaybı yaşandığı söyleniyor ama hayati tehlikeden dolayı acilen ameliyata alınmış. Umarım çok ciddi bir sorun yaşamadan hayatına devam edebilir :(

• İlginç
Reactions: xdragxx
Sol gözünde büyük ölçüde görme kaybı yaşandığı söyleniyor ama hayati tehlikeden dolayı acilen ameliyata alınmış. Umarım çok ciddi bir sorun yaşamadan hayatına devam edebilir :(
Doktorlar, Omar’ın gözünü kurtarmak için yoğun çaba gösteriyor. Hayati tehlike ise bulunmamakta.

Yok yok hayati tehlike.

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: Gerekli24
Fotosunu görmeseydim keşke moral bozucu. Buna rağmen atlatacaktır inancım tam.

Twitter'da fotoğrafı yanılan yüzü yanmış o kişi gerçekten oymuş sanırım, kulüp dava açacakmış fotoğrafı yayanlara çünkü.
Fotosunu görmeseydim keşke moral bozucu. Buna rağmen atlatacaktır inancım tam.
O fotoğrafı ben de gördüm maalesef, içim kıyıldı... Çok zor ve kötü bir durum. Umarım sağlığına kavuşur en kısa zamanda.

• Üzücü
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Çok geçmiş olsun. Bizim medyada da var haberi.
Sorumsuzca davranılmış. Yazık olmuş. Umarım gözlerinde sıkıntı yaşanmaz.