30 Aralık 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Benim Adım Melek | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Bayi Toplantısı (TV'de İlk) | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,202
Puanı
1,060
u9Pmoq.jpg

Reyting sonuçları belli oldu!

Reyting sonuçları belli oldu! TOTAL ve ABC1’de 'Kuruluş: Osman'; AB grubunda ise 'Sadakatsiz' zirvede yer aldı!

Bu hafta 'Benim Adım Melek' tüm gruplarda yükseliş yaşarken, 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi düşüş yaşadı.
screenshot-1-7WeA.jpg

5C73fH.jpg

Tv izlemeyeceğim dedim ama belki bayi toplantısına göz atarım

Sonuçları eklemeyi unuttum diye bana laf sokarken senin koca konuyu unutmuş olman. :A @Özgür

TV İzlemeyeceğim (İzlemiyorum)
Bilmeden konuşmasak keşke. :A Ben senin gibi forumda aktif olup eklememezlik yapmıyorum. Bir sıkıntı vardı ve doğru düzgün giremedim. Reyting konusu aklıma gelecek en son şeydi. :A Neyse ki @Dosi açmış. :bhr:
------

@Özgür bak yanıltmadı.
Sonuçları eklemeyi unuttum diye detay veriyor, sanki kendisi konu açmayı unutmadı önceleri :A
Yanıltmayacağını biliyordum. :A Canım sıkkın zaten kendisine laf söyleyecek durumda değilim. :A

• İlginç
  • Harika
Reactions: Aserat and Dosi
Bilmeden konuşmasak keşke. :A Ben senin gibi forumda aktif olup eklememezlik yapmıyorum. Bir sıkıntı vardı ve doğru düzgün giremedim. Reyting konusu aklıma gelecek en son şeydi. :A Neyse ki @Dosi açmış. :bhr:
------

Yanıltmayacağını biliyordum. :A Canım sıkkın zaten kendisine laf söyleyecek durumda değilim. :A
Aynen inandım. :A

Osmanı bey yaptık bakalım reytingler nasıl gelir Totalde 13e çıkarsa güzel bir yarı sezon kapanışı olacak.