Reyting sonuçları belli oldu!
Reyting sonuçları belli oldu! TOTAL ve ABC1’de 'Kuruluş: Osman'; AB grubunda ise 'Sadakatsiz' zirvede yer aldı!
Bu hafta 'Benim Adım Melek' tüm gruplarda yükseliş yaşarken, 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi düşüş yaşadı.
Aynı şeyleri sürekli tekrar etmek istemiyorum ama demek ki neymiş unutkanlık herkesin başına gelebilirmiş.@Özgür bak yanıltmadı.
Sonuçları eklemeyi unuttum diye detay veriyor, sanki kendisi konu açmayı unutmadı önceleri![]()
Bilmeden konuşmasak keşke.Sonuçları eklemeyi unuttum diye bana laf sokarken senin koca konuyu unutmuş olman.@Özgür
TV İzlemeyeceğim (İzlemiyorum)
Yanıltmayacağını biliyordum.@Özgür bak yanıltmadı.
Sonuçları eklemeyi unuttum diye detay veriyor, sanki kendisi konu açmayı unutmadı önceleri![]()
Aynen inandım.Bilmeden konuşmasak keşke.Ben senin gibi forumda aktif olup eklememezlik yapmıyorum. Bir sıkıntı vardı ve doğru düzgün giremedim. Reyting konusu aklıma gelecek en son şeydi.
Neyse ki @Dosi açmış.
------
Yanıltmayacağını biliyordum.Canım sıkkın zaten kendisine laf söyleyecek durumda değilim.
![]()
Ciddi anlamda bir sıkıntı yaşadım gündüz. Senin inanıp inanmamanı bilemem ama hoş değil bu tavrın.Aynen inandım.![]()
Şaka yaptım ayol niye inanmayayım bugüne kadar aksatmışlığın mı var.Ciddi anlamda bir sıkıntı yaşadım gündüz. Senin inanıp inanmamanı bilemem ama hoş değil bu tavrın.![]()