'Menajerimi Ara' Ekibinden Örnek Hareket!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,563
Puanı
1,061
20201227_112856.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'dan örnek hareket!

Son zamanların gündemdeki meselelerinden SMA hastası çocuklar için sosyal medyada özel yayınlar aracılığıyla bağış toplanırken bu duruma dizi ekibi de kayıtsız kalmadı. 1 Ocak Cuma akşamı Rümeysa bebeğin tedavi masraflarının toplanması için dizi ekibi ve ünlü isimler Instagram üzerinden yapılacak canlı yayında bir araya gelecek.

Çok güzel bir fikir, duyarlılığı için tüm ekibi tebrik ederiz...
Bir an önce senaryoyu toparlayıp en azından haziranı görmesi dileğiyle... :bhr:

Bekliyordum bu hareketi. Ahsen Eroğlu çünkü çok koşturuyor bu şekil yardım kampanyaları için. Onu etiketleyen çok fazla yardım çağrıları oluyordu ve o karşılığını veriyordu. Tahminim bu işte de Ahsen'in parmağı vardır. Güzel bir düşünce, büyük ihtimal Ay Yapım ile çalışmış bir çok oyuncu yayına destek olacaktır.

Diziyi izlemiyorum ama bu duyarlılıkları ile takdiri hak ediyorlar. Tüm dizi ekibine helal olsun. İnşallah Rümeysa bebekle birlikte tüm şifa bekleyen sma hastası çocuklarımız geç olmadan tedavi imkanına kavuşurlar.

• Beğendim
Reactions: STAR
Büyük ihtimal bir noktada ortak yayına geçip destek olurlar birbirlerine. Güzel hareketler bunlar gerçekten :)
Sanmıyorum çünkü bir sürü SMA hastası bebek var ve son zamanlarda bir sürü ünlü ya da ekip bir çocuğun kampanyasını sahiplenip bitirmeye çalışıyor. Geçen gece 3-4 farklı ismin farklı bebek için açtığı canlı yayın vardı. Ama dediğin olursa güzel hareket olur.

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Çok güzel bir fikir, duyarlılığı için tüm ekibi tebrik ederiz...
Bir an önce senaryoyu toparlayıp en azından haziranı görmesi dileğiyle... :bhr:
Bekliyordum bu hareketi. Ahsen Eroğlu çünkü çok koşturuyor bu şekil yardım kampanyaları için. Onu etiketleyen çok fazla yardım çağrıları oluyordu ve o karşılığını veriyordu. Tahminim bu işte de Ahsen'in parmağı vardır. Güzel bir düşünce, büyük ihtimal Ay Yapım ile çalışmış bir çok oyuncu yayına destek olacaktır.
Diziyi izlemiyorum ama bu duyarlılıkları ile takdiri hak ediyorlar. Tüm dizi ekibine helal olsun. İnşallah Rümeysa bebekle birlikte tüm şifa bekleyen sma hastası çocuklarımız geç olmadan tedavi imkanına kavuşurlar.
Aynı şeyi Uyanış: Büyük Selçuklu ekibi de yapıyormuş. Çok güzel hareket gerçekten.

Yayın şimdilik iptal. Sadece 4-5 günü kalan çocuğu hala yasalarla uğraştıranlar utansın.