'Fight Club'ın Afişi Yayınlandı! | Exxen

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EqEhbuWW8AAKKrY.jpg

'Fight Club'ın afişi yayınlandı!

Başarılı spor spikeri Bilgehan Demir ve 'Survivor 2016' şampiyonu Avatar Atakan'ın yer alacağı, 11 dövüşçünün aynı evde yaşayacağı kıyasıya rekabet ve bitmeyen mücadelesini izleyici ile buluşturacak olan program Exxen platformunda yerini alacak.

'Fight Club' yeni yılda Exxen'de!

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Angelica
Brad Pitt'siz Fight Club afişi de ne bileyim. :A @xdragxx

Kim izleyecek bu yapımları gerçekten merak ediyorum. Keşke Şeref Bey diğer platformlardan birinde olsaydı da Exxen'in yüzüne bile bakmamıza gerek kalmasaydı...
Yine Fight Club görünce bir heyecan yine o Exxen yazısını görünce hayal kırıklığı :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Boks severlerin ilgisini çekecektir bence izleyeceklere şimdiden iyi seyirler dilerim :D

Bu programa Acun, Atakan yerine Adem'i nasıl almadı merak ediyorum... :A İlgi göreceğini düşünmüyorum bazı programları gibi.

Killa abim lütfen telif at şu isme ya. Acun nasıl dopingli arkadaşı bu yarışmaya almadı şaşırıyorum.

İyi işlerin yanında bir o kadar da alakaya maydanoz işler de var. Her kesimi çekmeyi kafasına koymuş adam. Seveni vardır muhakkak bununda. Ama dizilere yüklenmezse bu programlar ile istediği abone sayısını elde edemez. Abone olacakların %80'i falan diziler için gelir, geri kalan %20'lik kısım sevdiği fenomen vs program yapıyor diye gelir yada gelmez. Dizilere yüklenmeli, boşa masraf bu işler.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy