'Bir Annenin Günahı' Sona Erdi!

Bu dizinin tutmayacağı belliydi ama pandemi şartlarında risk alıp çalışanlar için üzüldüm :( Umarım Limon paralarını öder.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
@Aserat @Dosi @Sherlock benim konuma kaynak olarak neden Birsen Altuntaş yazılmış sildim bilginiz olsun. Ben haberi Onuryay Evrentan'dan yani dizinin oyuncusundan aldım. Kim değiştiriyorsa değişmesin lütfen. Tek haberci Birsen Altuntaş mı? :A
Yanlışlıkla kaynamıştır o, senin kaynaklarının sağlam olduğunu biliyoruz :A @Özgür

Sanırım ekip bugün de setteymiş keşke senaryoyu toplamalarına izin verip ve izleyiciye saygı gösterip 6. bölümde bitirselermiş. Reytingleri çok düşüktü ama 5 hafta dayanan 1 hafta daha verebilirdi geçmiş olsun.

@Aserat @Dosi @Sherlock benim konuma kaynak olarak neden Birsen Altuntaş yazılmış sildim bilginiz olsun. Ben haberi Onuryay Evrentan'dan yani dizinin oyuncusundan aldım. Kim değiştiriyorsa değişmesin lütfen. Tek haberci Birsen Altuntaş mı? :A
Ben değiştirdim ama senin duyduğun haberde 6. bölüm final diyordu o yüzden sıkıntı olabilir diye koydum. :A

Sanırım ekip bugün de setteymiş keşke senaryoyu toplamalarına izin verip ve izleyiciye saygı gösterip 6. bölümde bitirselermiş. Reytingleri çok düşüktü ama 5 hafta dayanan 1 hafta daha verebilirdi geçmiş olsun.

Ben değiştirdim ama senin duyduğun haberde 6. bölüm final diyordu o yüzden sıkıntı olabilir diye koydum. :A
Ben 6.bölüm final yapar diye öyle düşündüm ama çekmeme kararı alınmış daha sonra :D Twitter'dan bakabilirsin yani kim önce paylaşmış :A

Hekimoğlu pazartesi gününe geçse de aslında iyi reytingler alır salı dizilerinin toplamı gibi sonuçta 20+ reyting alan diziler yok pazartesi @Gerekli24
Evet pazar dizilerinin bir kitlesi var bir de ATV bir dizisini mutlaka pazartesi koyar bir de gün değişikliği seyirciyi kaybetmemek için iyi de tanıtım gerekli

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem