Ben de şimdi öyle duydum finalsiz bitmiş galiba eski Kanal D geri döndüBİR ANNENİN GÜNAHI DÜN AKŞAMKİ BÖLÜMÜYLE FİNAL YAPMIŞ...
Ben de şimdi öyle duydum finalsiz bitmiş galiba eski Kanal D geri döndüBİR ANNENİN GÜNAHI DÜN AKŞAMKİ BÖLÜMÜYLE FİNAL YAPMIŞ...
Malesef büyük saygısızlık...Ben de şimdi öyle duydum finalsiz bitmiş galiba eski Kanal D geri döndü![]()
Yanlışlıkla kaynamıştır o, senin kaynaklarının sağlam olduğunu biliyoruz
Demiştim ben.Yanlışlıkla kaynamıştır o, senin kaynaklarının sağlam olduğunu biliyoruz@Özgür
Fox'un da neler yaptığını biliyoruz
Ben değiştirdim ama senin duyduğun haberde 6. bölüm final diyordu o yüzden sıkıntı olabilir diye koydum.
Ben 6.bölüm final yapar diye öyle düşündüm ama çekmeme kararı alınmış daha sonraSanırım ekip bugün de setteymiş keşke senaryoyu toplamalarına izin verip ve izleyiciye saygı gösterip 6. bölümde bitirselermiş. Reytingleri çok düşüktü ama 5 hafta dayanan 1 hafta daha verebilirdi geçmiş olsun.
Ben değiştirdim ama senin duyduğun haberde 6. bölüm final diyordu o yüzden sıkıntı olabilir diye koydum.![]()
Tamam tamam şüphem yok zaten. Kaynaklarına sağlık.Ben 6.bölüm final yapar diye öyle düşündüm ama çekmeme kararı alınmış daha sonraTwitter'dan bakabilirsin yani kim önce paylaşmış
![]()
Hekimoğlu pazartesi gününe geçse de aslında iyi reytingler alır salı dizilerinin toplamı gibi sonuçta 20+ reyting alan diziler yok pazartesi @Gerekli24Bence hekimoglu dizisini koymalı salı da eziyet çekiyor
Evet pazar dizilerinin bir kitlesi var bir de ATV bir dizisini mutlaka pazartesi koyar bir de gün değişikliği seyirciyi kaybetmemek için iyi de tanıtım gerekliHekimoğlu pazartesi gününe geçse de aslında iyi reytingler alır salı dizilerinin toplamı gibi sonuçta 20+ reyting alan diziler yok pazartesi @Gerekli24
İnşallah geçer yaa canım dizimEvet pazar dizilerinin bir kitlesi var bir de ATV bir dizisini mutlaka pazartesi koyar bir de gün değişikliği seyirciyi kaybetmemek için iyi de tanıtım gerekli
Bence geçmesi iyi olmaz bence cumartesi olmayacak ise kalsınİnşallah geçer yaa canım dizim![]()
Bence güzel bi tanıtım ile olabilir. Cumartesi de uygun 2 gün de müsait en azından salı gününden daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorumBence geçmesi iyi olmaz bence cumartesi olmayacak ise kalsın
Kanal D ve iyi tanıtım biraz zorBence güzel bi tanıtım ile olabilir. Cumartesi de uygun 2 gün de müsait en azından salı gününden daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum![]()