Yalnız orda benimde kıymetimi bil demeye getirdim ama o kısımdan emin değilimAhahaha nasıl da biliyor beni...Farkındayım kıymetini de biliyorum bu durumun bol bol...
![]()
Yalnız orda benimde kıymetimi bil demeye getirdim ama o kısımdan emin değilimAhahaha nasıl da biliyor beni...Farkındayım kıymetini de biliyorum bu durumun bol bol...
![]()
Senin kıymeyini biliyorum zaten, çünkü o durumu oluşturan sensin sonuçta...Yalnız orda benimde kıymetimi bil demeye getirdim ama o kısımdan emin değilim![]()
Eh, klişe baştan salma cevapSenin kıymeyini biliyorum zaten, çünkü o durumu oluşturan sensin sonuçta...![]()
Dediğin gibi Avrupa'da yaşamadığım için bilmiyorumEh, klişe baştan salma cevap
Neyse senin yerine senin tarzda bir soru sorayım @xdragxx 'e
İnsanın düşünce yapısında istese de istemese de kalıp yargılar vardır. Bu kalıp yargılar yeri geldiğinde ön yargıya ordan da algı seçiciliğine dönüşür. İnsanın olaylara bakış açısı ve olayları algılayışı bununla paralel gelişir. Ülkemizdeki toplumun algı ve düşünce yapısıyla Avrupa'daki herhangi bir gelişmiş ülkedeki toplumun algı ve düşünce yapısı arasındaki farklar sence nelerdir ve bunlar hakkındaki düşüncelerin nelerdir? Tabi Avrupa'da yaşamadığından net fikrin olmayabilir. Eğer yoksa ülkemizde nasıl bir düşünce yapısı olmasını istediğini söyleyebilirsin.
Yerli olarak son yıllarda cidden çekici bulduğum biri yok diyebilirimEn çekici bulduğun yerli ve yabancı ünlü kim?
Hayatına dair geçmişte yaptığın bir eylemi, kararı değiştirme şansın var. Hangisi olurdu?
Bunu Dosi okumasın, Hiç dizi film izlerken ve bol cıbıldaklı öpüşmeli sahne filan olduğunda evdekiler filan o sahneyi gördüğü ve bu tarz bir utanma anın oldu mu?
Bir sürü paralel evrenin oluştuğu ve istediğim paralel evrene gidebileceğim bir yer@xdragxx yine (ç)alıntı bir soru ile geldim
Sana bir ütopya vaad ediliyor ve tüm kararlar sana bırakılıyor, nasıl bir yer olması gerektiğini sen seçiyorsun. Nasıl bir yer hayal ederdin, o yaşam alanını ve topluluğunu nasıl isterdin?
Ben artık son soru ile noktalıyorumBir sürü paralel evrenin oluştuğu ve istediğim paralel evrene gidebileceğim bir yer![]()
Konudaki sorulardan genel olarak memnun değilim. Çok kolay ve yüzeysel sorular mlsf başarısız 1 hafta olduBen artık son soru ile noktalıyorum
Konuyu canlı tutmamdan memnunmusun? (Yani genel ilgi, sorular artı etkileşim)
Ve her soruya cevap verdiğin için teşekkürler 🤗
------
Niye sinir bozucu yedim @xdragxxcevap nerde
Konuyu sileyim ozamanKonudaki sorulardan genel olarak memnun değilim. Çok kolay ve yüzeysel sorular mlsf başarısız 1 hafta oldu![]()
Hadi soruları görelim @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Gerekli24Cevaplanmayacak soru yok![]()
Seinfeld finaline gidiyorum şimdi 1 saat yokumKonuyu sileyim ozamantekrar deniyelim
Senin soruları sana sordum. Neden kolay ve yüzeysel olsun
------
@dreamy gel 2 zor soru sor
------
Hadi soruları görelim @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Gerekli24
Konuğumuz soruları kolay bulmuş![]()
Geldiğinde soruları gör😡Seinfeld finaline gidiyorum şimdi 1 saat yokum![]()
Ben bu soruları hatırlıyorum ya...@xdragxx yine (ç)alıntı bir soru ile geldim
Sana bir ütopya vaad ediliyor ve tüm kararlar sana bırakılıyor, nasıl bir yer olması gerektiğini sen seçiyorsun. Nasıl bir yer hayal ederdin, o yaşam alanını ve topluluğunu nasıl isterdin?
Senden umudu kesince senin yerine geçtim bir neviBen bu soruları hatırlıyorum ya...![]()
Fark ettim, güzel düşünmüşsün...Senden umudu kesince senin yerine geçtim bir nevi![]()
Pazar saat 23.45 son soru alma vaktimizFark ettim, güzel düşünmüşsün...Ama yeni ve orjinal bir soru sormadan kapatmayalım en iyisi. Şimdi bir şeyler düşünüyorum...
![]()
İyi iyi daha vakit varmış ama ben gece vurgunu yapacağım şimdi...Pazar saat 23.45 son soru alma vaktimiz![]()
İyi iyi daha vakit varmış ama ben gece vurgunu yapacağım şimdi...![]()
Hele şükür.1.Sırf kötü gözükmemek için ortamda yapmadığın izlemediğin vs. bir şeyi ben de yaptım izledim vs. dedin mi?
2. Bir de tam House'luk soru. Ölmek üzere olan 4 hastan var farklı organ yetmezliklerinden ve tedavisi yeni organ ancak bu organlara da ulaşamıyorsun. 5. bir hastan daha var onun tedavisi mevcut. Ancak tedavi etmezsen ölür ve organları diğer 4 hastayı kurtarır. 5. hastayı kurtarır mısın yoksa ölmesine izin verip diğer 4 hastayı mı kurtarırsın?
3. Yine benzer bir soru bir savaşta esir düştün 2 oğlunla. Görevli acımasız manyağım teki. Şöyle diyor ya bir oğlunun idam sehpasını tekmeleyereksin ya da iki oğlun da ölecek. Ne yapardın? İklem yaratan sorular umarım zorlanırsın bu sefer
@Dosi sen dedin diye yazdım. Daha önce çözdüğüm bir iklem anketi geldi aklıma.