3 Kasım 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 28.6%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 3 42.9%
  • Kalbim Seni Seçti (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Türkülerimiz Van İçin (Show)

Oy: 1 14.3%
  • Beşiktaş - Dinamo Kiev Maçı (Star)

• Behzat Ç. - Tekrar (Star)

Oy: 2 28.6%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne alışıldığı gibi yine farklı şekilde zirvede.

Star'da ekrana gelen Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı iyi izlendi ve ikinci sıranın sahibi oldu.

Bu yıl TNT ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu son haftalardaki düşük seyrini sürdürmesine rağmen üst sıralarda yer almayı başardı.

Show TV'de ekrana gelen Türkülerimiz Van İçin özel yayını özellikle A/B'de iyi giderek üst sıralarda yer aldı.

ATV'de yayınlanan Kalbim Seni Seçti yazın aldığı reytingleri mumla arıyor. Dizi totalde 36.sıraya kadar düştü. Dizinin yayından kaldırılma kararı artık an meselesi...

Özellikle son haftalarda reytinglerini yükselten Kim Milyoner Olmak İster yine üst sıralarda yer almayı başardı. Kenan Işık'ın sunduğu program tıpkı yıllar önceki ilk sezonlarındaki gibi başarılı bir sezon geçiriyor.

Şanslı Masa eski günlerinden uzak. Program ortalama oranlarla yayın hayatını sürdürüyor.

Star'da günlük dizi olarak yayınlanan Sihirli Annem son günlerdeki yükselen grafiğiyle dikkat çekiyor. Diziden birçok ayrılan oyuncu olmasına rağmen ilk 15'te kalıcı olmaya başlaması önemli bir başarı.

Deniz Yıldızı'ndaki kan kaybı devam ediyor. Geçen yıl zirve mücadelesi veren dizi 18.sıraya kadar geriledi! Fox'un diğer günlük dizileri Unutma Beni ve Dinle Sevgili de düşüşte!

Show'un günlük dizisi Beni Affet'de işler yolunda gitmiyor. Dizinin oranları epey düşük gidiyor. Bu şartlarda uzun süre devam etmesi zor...

TNT'de yayınlanan Çarkıfelek'in totalde 31.sıraya kadar yükselmesi dikkat çekti.

Son düzenleme:
fatmagül yine birinci olur benim merak ettiğim ise show da van için yapılan yardım konserlerinin reytingleri...

Her Persembe oldugu gibi yine Vadi yi izledim ve harika br bölümdü. Reytinglere gelirsek BJK maci hem FGSN yi hemde Vadi yi etkilemis FGSN düsüs yasamis ama Vadi de gecen haftaya göre bir yükselis söz konusu, önümüzdeki hafta Kurban Bayrami yüzünden ara verilmezse Vadi Total de 10 reytinge ulasacaktir.

İzlediklerim;
- Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu;
Yine çok güzel bir bölümdü. Polat Alemdar, Kara ile karşılaştı ve sonlara doğru Zaza, Memati'yi öldürmeye kalktı artık nolacağını gelecek bölümde göreceğiz.

'Kurtlar Vadisi Pusu' Reyting Hakkında Yorumum;
Zirveye oynamış ve geçen bölüme göre daha iyi reyting almış. Maç yüzünden biraz düşmüş reyting ama yinede iyi. İleriki bölümlerinde daha da yükselecektir.

İzlediklerim;
- Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu;
Yine çok güzel bir bölümdü. Polat Alemdar, Kara ile karşılaştı ve sonlara doğru Zaza, Memati'yi öldürmeye kalktı artık nolacağını gelecek bölümde göreceğiz.

'Kurtlar Vadisi Pusu' Reyting Hakkında Yorumum;
Zirveye oynamış ve geçen bölüme göre daha iyi reyting almış. Maç yüzünden biraz düşmüş reyting ama yinede iyi. İleriki bölümlerinde daha da yükselecektir.

Yanlışın var geçen hafta 5 reyting'e düştü ve maç olmasına rağmen 8 'e çıktı :)