Ne görevi? 😱Bize ilginç ata ata bir hal oldu
Senin önemli bir görevin vardı ne oldu o iş?
Birini aydınlatma olayı![]()
Ne görevi? 😱Bize ilginç ata ata bir hal oldu
Senin önemli bir görevin vardı ne oldu o iş?
Birini aydınlatma olayı![]()
İfşa etmeyeyim buradaNe görevi? 😱
Aklıma geliyor bir şeyler ama idrak edemiyorum.İfşa etmeyeyim buradasonra özelden sorarım sana
![]()
(belki şimdi anlarsın
)
Hiç yakıştıramadım sana. Entrika algı durmunu olumsuz etkilemişAklıma geliyor bir şeyler ama idrak edemiyorum.Yaz sen en iyisi. .ss
Önemsiz bulduğum şeyleri olumsuz etkiliyor diyelim.Hiç yakıştıramadım sana. Entrika algı durmunu olumsuz etkilemiş![]()
Lise 2'de arka sırada iddia kuponu hazırlarken biyoloji hocası gelip kulağımın dibinde bağırmıştı. Ben de o an çok odaklandığım için istemsizse bir anneye küfür olayı oldu
Kaleci: NeuerŞimdi Enleri seçelim.
En iyi:
kaleci
forvet
Teknik direktör
Fenerbahçe hariç; Takım
Tatlı
Yemek
Kuru yemiş
İçecek
Renk
Mevsim
Ay
Haftanın günü
Peki bu olaydan sonra ne oldu?Lise 2'de arka sırada iddia kuponu hazırlarken biyoloji hocası gelip kulağımın dibinde bağırmıştı. Ben de o an çok odaklandığım için istemsizse bir anneye küfür olayı oldu![]()
Tüm sınıf güldüPeki bu olaydan sonra ne oldu?![]()
Ceza almamak şaşırttıTüm sınıf güldüHoca kekeledi ben de gülmemek için kendimi zor tuttum ders kaldığı yerden devam etti
![]()
İlk 1 dakika şok ve utanma sonrasında oldu gülme hissiCeza almamak şaşırttı
Pek utanmışa benzemiş gülmek istediğin için![]()
Dışarı çık falan gibi bir ceza demiştim. İlginçİlk 1 dakika şok ve utanma sonrasında oldu gülme hissi
Ceza alınacak bir durum yok insani refleks. Gelip kulağımın dibinde Aykutııııııınddd diye son ses bağırdı öyle normal bir bağırma da değilAyrıca bu tür durumlarda şikayet edilse bile öğrenci ceza almaz. Mesela öğretmen gelip öğrenciye vursa öğrenci de refleks olarak tekme, yumruk atsa 1-2 saniye içinde bu da ceza gerektiren bir durum değil mesela
![]()
Çık dese çıkardıkDışarı çık falan gibi bir ceza demiştim. İlginç![]()
Tamam sensiz oluruz.Haydaa cidden son güne mi geldik...Arkadaş hiç odaklanamadım soru sormak için ya...
![]()
Yapma böyle deme... Üzülüyorum böyle olunca ama keyfi bir şey yok, şu sıralar yapamıyorum işte...Tamam sensiz oluruz.
Ne proje Albümü ne burda senden hayır yok.
Gidebilirsin![]()
Eminim çok üzülüyorsundur.Yapma böyle deme... Üzülüyorum böyle olunca ama keyfi bir şey yok, şu sıralar yapamıyorum işte...![]()
Ahahaha nasıl da biliyor beni...Eminim çok üzülüyorsundur.
Seni rahat bırakıyorum zaten proje albümünde. Kıymet bil![]()