S Sherlock Süper Emekli Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 32,128 Reaksiyon puanı 48,992 Puanı 1,060 Konum İstanbul 19 Aralık 2020 #41 Özgür' Alıntı: Kimseyi sattığım yok. Hain @Maskeli Fedai boş yere ümitlendi sadece. Beni kimse tarafına çekemez, ben tek başıma bir tarafım. Genişletmek için tıkla ... Tamam Özgür beyciğim biz ikna olduk, tüm forumu alıntılamanıza gerek yoktu. Reactions: Özgür
Özgür' Alıntı: Kimseyi sattığım yok. Hain @Maskeli Fedai boş yere ümitlendi sadece. Beni kimse tarafına çekemez, ben tek başıma bir tarafım. Genişletmek için tıkla ... Tamam Özgür beyciğim biz ikna olduk, tüm forumu alıntılamanıza gerek yoktu.
Özgür Süper Emekli Katılım 28 Aralık 2011 Mesajlar 30,912 Reaksiyon puanı 29,285 Puanı 1,060 19 Aralık 2020 #42 Yanlışlık oldu arkadaşlar eski konulardan alıntılar kalmış. Kusura bakmayın. ------ Sherlock' Alıntı: Tamam Özgür beyciğim biz ikna olduk, tüm forumu alıntlamanıza gerek yoktu. Genişletmek için tıkla ... Çabuk yakalandım. Son düzenleme: 19 Aralık 2020
Yanlışlık oldu arkadaşlar eski konulardan alıntılar kalmış. Kusura bakmayın. ------ Sherlock' Alıntı: Tamam Özgür beyciğim biz ikna olduk, tüm forumu alıntlamanıza gerek yoktu. Genişletmek için tıkla ... Çabuk yakalandım.
serhatt Konu Sahibi Süper Mod. Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 105,875 Reaksiyon puanı 82,204 Puanı 1,060 19 Aralık 2020 #43 Özgür' Alıntı: Kimseyi sattığım yok. Hain @Maskeli Fedai boş yere ümitlendi sadece. Beni kimse tarafına çekemez, ben tek başıma bir tarafım. Genişletmek için tıkla ...
Özgür' Alıntı: Kimseyi sattığım yok. Hain @Maskeli Fedai boş yere ümitlendi sadece. Beni kimse tarafına çekemez, ben tek başıma bir tarafım. Genişletmek için tıkla ...