Ekin Mert Daymaz "Savaşçı" Dizisinin Yeni Başrol Oyuncusu Oldu! | FOX

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
86,325
Puanı
1,060
1608199123249.png

"Savaşçı" dizisine yeni oyuncu!

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Yeliz Akkaya ve Nazan Diper gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yeni başrol erkek oyuncusu yakışıklı aktör Ekin Mert Daymaz oldu.

"Savaşçı" yeni sezonuyla yakında FOX'ta.

tezkeresini-alan-ekin-mert-daymaz-kimdir-12546032_5641_m.jpg

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Harika
Reactions: Angelica
SÇK'yı harcarsa ne gülerim ama. :A
Ergenuslar basar binayı. Bir süre yapmaz onu ama sosyal medyada yazmak yerine diziyi izlemeyi unuturlarsa dediğin olur..... :F :F :F
Bzen dizi TT olunca kanala yarıyor diye düşünen bir beyin kitlesi var diye düşünüyorum çünkü.

Ergenuslar basar binayı. Bir süre yapmaz onu ama sosyal medyada yazmak yerine diziyi izlemeyi unuturlarsa dediğin olur..... :F :F :F
Bzen dizi TT olunca kanala yarıyor diye düşünen bir beyin kitlesi var diye düşünüyorum çünkü.
Aslında ne kadar TT olursa, TV'de o kadar az izleniyor dizi. :A

Gençliğim Eyvah bir kaç can sıkıntısından bakmıştım yazın hiç beğenmediğim bir oyuncu açıkçası

Sen gel 99 bölüm gününde zirveye oyna şimdi 5 bölümde final yapacak seviyeye gel. Boşta bir sürü komutan rolüne uygun isim varken kariyeri romantik komedi ile geçmiş bir ismi baş rol diye getir. Sarp ile devam edilse daha iyiydi.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24