Muhtemelen bölümün başında ilgilenilir sonra yeni vakaya geçerler. Ara arada görürüz Memoli'yi.Sakın bana bir sonraki bölüm bu sefer de ayak parmağı için uğraşacaklar deme bütün bölüm
Muhtemelen bölümün başında ilgilenilir sonra yeni vakaya geçerler. Ara arada görürüz Memoli'yi.Sakın bana bir sonraki bölüm bu sefer de ayak parmağı için uğraşacaklar deme bütün bölüm
Yükseldi bu hafta yeni yılı görür artık rahatla.Güzel bir bölümdü açıkçası, hak ettiği yüksek oranları alır umarım.
Bence de görürYükseldi bu hafta yeni yılı görür artık rahatla.
Çok güzel bir haber o zaman, daha da devam etmesini isteriz.Yükseldi bu hafta yeni yılı görür artık rahatla.
Azıcık bir sevgi kalmışsa içinde "özledim" mesajı atar.Duygusal açıdan yoğun olduğu için tempo bir tık düşük olsa da güzel bölümdü. Özellikle Kaan Yıldırım her sahnede döktürdü ve buradaki performansının gelecek projeleri adına da çok iyi bir basamak olacağını düşünüyorum. Herkesin zavallı İpek'e çıkışması ve sonda Zeynep'in yine kendi bildiğini okuması sinir etti. İzlememiş olsam da bölümün detaylarına baktım ve Memoli'nin davranışları biraz değişecekmiş ama yeni vaka varmış yani olayı daha fazla uzatacaklarını sanmıyorum. Neyse tüm ekibin eline sağlık.
------
@Dosi @Gerekli24 @mesmeso61
------
O değil de Hadise bu bölümü izlemişse ne düşünmüştür acaba. Daha yeni ayrıldığı sevgilisini dizi icabı da olsa bu halde görmek üzmüştür bence.
Muhtemelen bölümün başında ilgilenilir sonra yeni vakaya geçerler. Ara arada görürüz Memoli'yi.
Duygusal açıdan yoğun olduğu için tempo bir tık düşük olsa da güzel bölümdü. Özellikle Kaan Yıldırım her sahnede döktürdü ve buradaki performansının gelecek projeleri adına da çok iyi bir basamak olacağını düşünüyorum. Herkesin zavallı İpek'e çıkışması ve sonda Zeynep'in yine kendi bildiğini okuması sinir etti. İzlememiş olsam da bölümün detaylarına baktım ve Memoli'nin davranışları biraz değişecekmiş ama yeni vaka varmış yani olayı daha fazla uzatacaklarını sanmıyorum. Neyse tüm ekibin eline sağlık.
------
@Dosi @Gerekli24 @mesmeso61
------
O değil de Hadise bu bölümü izlemişse ne düşünmüştür acaba. Daha yeni ayrıldığı sevgilisini dizi icabı da olsa bu halde görmek üzmüştür bence.
Güzel bir bölümdü açıkçası, hak ettiği yüksek oranları alır umarım.
Yükseldi bu hafta yeni yılı görür artık rahatla.
Bence de görür
Az önce Sadakatsiz tekrara girdi o zaman görmüştümYeni fragman.
@mesmeso61 takılmış plak gibi 3650. kez dedektif demeden önce yorumları yapıp kaçalım.Yeni fragman.
Yeni vaka var işte. Memnun olsunSanırım normalde Euphoria bölümünden sonra bir vaka daha varmış ve yeni bölüm de 2. sezon finaliymiş ama o bölümü atlayıp yine merak uyandırıcı bir olayı koymaları iyi olmuş hazır reytingler yükselişteyken. Konuk da çok iyi zaten bekliyoruz.
@mesmeso61 takılmış plak gibi 3650. kez dedektif demeden önce yorumları yapıp kaçalım.
Memoli olayını uzatmazlar demiştim sağacakları dramı fazlasıyla sağdılar zaten bu hafta. Bu bölümle 5 reyting gelsin artık başrolümüz vuruluyor.Yeni vaka var işte. Memnun olsun
Ben etiket yapamıyorum (bildirim olmuyor) oyüzden alıntı ile sizi konuya aldım
Ama vurulma anını fragmana koymaları gerekirdiMemoli olayını uzatmazlar demiştim sağacakları dramı fazlasıyla sağdılar zaten bu hafta. Bu bölümle 5 reyting gelsin artık başrolümüz vuruluyor.
İkinci fragmana koyarlar. Ben spoiler yememek için uğraşıyorum fragmana bile bakmıyorum şu an fena yedimAma vurulma anını fragmana koymaları gerekirdi
Ne öğrendin?İkinci fragmana koyarlar. Ben spoiler yememek için uğraşıyorum fragmana bile bakmıyorum şu an fena yedim
Vuruluyor dediniz adam daha ne olsunNe öğrendin?
Hep @Aserat ilkin yazdı ama ben fragmanı izlerken bile vurulma birşey anlamadım. Aserat öyle yazdı diye ben de fragmana verilseydi dedim Vurulma ne çeşit bilmiyoruz. Belki doktora şiddet olayını yansıtacaklar belli olmazVuruluyor dediniz adam daha ne olsun