TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Valla Gülseren Hanım'ın tecrübesi sayesinde orada malzeme bol o yüzden Masumlar düşünsün. :A

Olayın o olmadığını bilecek kadar farkındalık sahibisin sanıyordum kendimi yoramayacağım. :A
Ben hala soruma cevap bekliyorum ama. :A

İzleyici KO’dan daha çabuk sıkılacak, gör bak. :A Meliha ve Alya gibi sağlam hikayeler bile kurtaramayacak sonra. :A
Yoo Meliha bitti Alya geldi, o bitti Boncuk geldi yani sansasyonel hikayelerle ilgiyi diri tutacaklardır. :Z Ama Masumlar böyle giderse ileride özellikle AB kitlesini rahatsız etmeye başlayacak bir noktaya gelir. :A
------

Ortaya attığın şey tamamen mesnetsiz olduğu için ciddiye alamadım sorry. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Yoo Meliha bitti Alya geldi, o bitti Boncuk geldi yani sansasyonel hikayelerle ilgiyi diri tutacaklar dır. :Z Ama Masumlar böyle giderse ileride özellikle AB kitlesini rahatsız etmeye başlayacak bir noktaya gelir. :A
------

Aynen canım kesin öyle olur. :A Birkaç ay sonra görürüz. :Z

Yoo Meliha bitti Alya geldi, o bitti Boncuk geldi yani sansasyonel hikayelerle ilgiyi diri tutacaklardır. :Z Ama Masumlar böyle giderse ileride özellikle AB kitlesini rahatsız etmeye başlayacak bir noktaya gelir. :A
------

• Güldürdün
Reactions: Özgür
1 - 4. BÖLÜM YORUMLARI

Sezon başından beri kadrosunu duyunca izlemeyi çok istemiştim ama yoğunluğumdan dolayı maalesef zaman ayıramamıştım. Hazır bu aralar müsaitken başladım ve ilk dört bölümü tamamladım. Biraz ağır ve yavaş akan bir iş ama kendini izlettiriyor, dizinin havası ve farklılığı ayrı hoş mesela. Müziklerini de çok beğeniyorum ayrı olarak...

'Safiye' karakteri izlerken beni delirtiyor, o kadar yıkaması, titizliği... Hem güldürüyor hem geriyor hem sinirlendiriyor yani. Ispanağı da yıkamazsın, bunlar nasıl zehirlenmiyorlar? Gülben bence dizinin en saf karakteri, Safiye'nin etkisinden çıksa aslında ayrı bir tatlı olacak ama... Neriman ve Ege sahnelerini bekliyorum ben şimdiden, Safiye iyice çıldırmasa bari. O değil de İnci'nin babası diziye gelince kesin Safiye'ye yanaşacak, nedense öyle düşündüm ben. :A

İnci ve Han sahneleri güzel ama çok masumsunuz ya... Daha bir haftadan da evlenilmez ama. İnci'nin dedesi Memduh'a aşırı sinir oluyorum, İnci de karşısına geçip ''Ben yetişkin biriyim'' deyip tavrını koyamıyor. Ne varsa Ege'de var yine...

Genel olarak atmosferini, müziklerini, farklılığını ve oyunculuklarını çok beğendim. Yavaş gitmesi biraz sıkıntı geliyor, o da dizinin süresinin uzunluğuyla bağlantılı... 2.5 saatlik bölüme koyacak sahne bulamıyorlar doğal olarak. Biraz süresi kısalsa tadından yenmeyecek ama. :X

• Harika
Reactions: kerem
1 - 4. BÖLÜM YORUMLARI

Sezon başından beri kadrosunu duyunca izlemeyi çok istemiştim ama yoğunluğumdan dolayı maalesef zaman ayıramamıştım. Hazır bu aralar müsaitken başladım ve ilk dört bölümü tamamladım. Biraz ağır ve yavaş akan bir iş ama kendini izlettiriyor, dizinin havası ve farklılığı ayrı hoş mesela. Müziklerini de çok beğeniyorum ayrı olarak...

'Safiye' karakteri izlerken beni delirtiyor, o kadar yıkaması, titizliği... Hem güldürüyor hem geriyor hem sinirlendiriyor yani. Ispanağı da yıkamazsın, bunlar nasıl zehirlenmiyorlar? Gülben bence dizinin en saf karakteri, Safiye'nin etkisinden çıksa aslında ayrı bir tatlı olacak ama... Neriman ve Ege sahnelerini bekliyorum ben şimdiden, Safiye iyice çıldırmasa bari. O değil de İnci'nin babası diziye gelince kesin Safiye'ye yanaşacak, nedense öyle düşündüm ben. :A

İnci ve Han sahneleri güzel ama çok masumsunuz ya... Daha bir haftadan da evlenilmez ama. İnci'nin dedesi Memduh'a aşırı sinir oluyorum, İnci de karşısına geçip ''Ben yetişkin biriyim'' deyip tavrını koyamıyor. Ne varsa Ege'de var yine...

Genel olarak atmosferini, müziklerini, farklılığını ve oyunculuklarını çok beğendim. Yavaş gitmesi biraz sıkıntı geliyor, o da dizinin süresinin uzunluğuyla bağlantılı... 2.5 saatlik bölüme koyacak sahne bulamıyorlar doğal olarak. Biraz süresi kısalsa tadından yenmeyecek ama. :X
6. bölümden itibaren izlemesi çok zevkli oluyor. İlk 5 bölüm bana da ağır geldiği için hepsinin atlayarak izlemiştim ama zaten beni diziye bağlayan olay Gülben'in senaryoda kilit karakter haline gelmesi oldu. İlerleyen bölümlerde ne demek istediğimi anlayacaksın eğer devam edersen. :X

• Harika
Reactions: Yiğitt
6. bölümden itibaren izlemesi çok zevkli oluyor. İlk 5 bölüm bana da ağır geldiği için hepsinin atlayarak izlemiştim bende ama zaten beni diziye bağlayan olay Gülben'in senaryoda kilit karakter haline gelmesi oldu. İlerleyen bölümlerde ne demek istediğimii anlayacaksın eğer devam edersen. :X
Edeceğim tabi, 5'e geçtim bile. :D

• Harika
Reactions: kerem
Şu an son bir şans verip bu haftaki bölümün tekrarına bakıyorum ama fark ettim ki ilgimi çoktan yitirmişim. Naci'nin sonradan gelip her karakteri etkileyecek kadar merkeze yerleştirilmesi ilginç bir durum gerçekten. Biz kardeşlerin hikayesi diye başladık ama normalde ölmüş olan adam üzerinden devam ediliyor. Bir de marmelat muhabbeti almış başını gidiyor zaten. Bu dizinin kalitesi konusunda şüphem yok ama bazı şeyleri de zorlamamak lazım anlaşılan. Salı günleri Hekimoğlu'yla devam. :A