Kanal D Hekimoğlu - Dizi Yorumları

Bence başka bir vakada olacaktır bölümde. Tüm bölüm bu konu üzerinden geçmez diye düşünüyorum :D
2. fragmanı beklemek gerek
Olmaz muhtemelen. Olursa hata olur. Bölümün sonuna kadar Ateş'in çare bulmasını izleriz. O ara da Zeynep ve Memoli'de buzları eritir. Çok durağan bir bölüm bekliyorum ben.
Fragman müthiş görünüyor bölüm de harikaydı. :Z Gerçi böyle film gibi bölümler varken insanlarımız manyak Gülben'in her gördüğü erkeğe aşık olmasını izler yine. :T:

Orijinal diziyi izleyenler için öyle olabilir ama izlemeyenler için merak uyandırıcı bir şekilde bitti. Ayrıca baş karakterlerden birinin ölümün eşiğine gelmesi daha çok ilgi çeker sıradan vakaların aksine. :A
Ya bir şey diyeyim mi 8 sezonluk dizide en basit vakalardan biri bu. :D Sana öyle vakalar ve hikayeler anlatırım ki kafayı yersin Kanal D önünde diziyi protesto edersin. :D Dediğim gibi gereksiz bir uzatma yaptılar ve hala sıradaki hikayeye geçmemeleri büyük hata.

Olmaz muhtemelen. Olursa hata olur. Bölümün sonuna kadar Ateş'in çare bulmasını izleriz. O ara da Zeynep ve Memoli'de buzları eritir. Çok durağan bir bölüm bekliyorum ben.

Ya bir şey diyeyim mi 8 sezonluk dizide en basit vakalardan biri bu. :D Sana öyle vakalar ve hikayeler anlatırım ki kafayı yersin Kanal D önünde diziyi protesto edersin. :D Dediğim gibi gereksiz bir uzatma yaptılar ve hala sıradaki hikayeye geçmemeleri büyük hata.
Selin mıymıntısı için tam 10 bölüm harcadılar bu hikaye 2 bölümcük sürse bir şey olmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Orjinalde Memoli'nin ailesinin konusu ayrı bir bölümdü. Burada birleştirmişler. Ayrıca babası bu kadar silik değildi ve Memoli'de farklı bölüm olduğu için çok duygusal değildi. Ama ben bu versiyonu da sevdim.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Masumlar yerine Hekimoğlu'nu TV'den izlemene sevindim. Doğru olan bu
Aynen öyle ben youtube tan izleyecem Masumlar Apartmanı nı :Z
Şuan işkence çeke çeke canlı izliyorum. Kanal D sitesi çok kötü 😏 Euro D reklamdan geçmediği için ben de TR yayınını izleyeyim dedim :A
Canlı dan izliyorum bende reytinglere yansır mı
------

Hadi AB'de 5 reyting geliyor inş. :Z
Total’de de 4 reyting gelir inşallah :Z

• Beğendim
Reactions: Dosi and Gerekli24
Ben orjinalde Cameron'a bir kere sinirlenmedim ama burada Zeynep çok uyuz bir karakter olarak yazılıyor.

Ateş'e bir kez olsun güvenilmiyor. Kendi dedi düşerse yap diye ama yine de sinirlendim o kadar sinirlenmişim ki demek ki.

Bir bölümde bitebilecek hikayeyi üç bölüme yaymak bence zaman kaybı. Lütfen bir an önce dedektif hikayesine başlayın. Dizi ana hikayesi olmadan daha ne kadar devam edecek?

Bir bölümde bitebilecek hikayeyi üç bölüme yaymak bence zaman kaybı. Lütfen bir an önce dedektif hikayesine başlayın. Dizi ana hikayesi olmadan daha ne kadar devam edecek?
Sakın bana bir sonraki bölüm bu sefer de ayak parmağı için uğraşacaklar deme bütün bölüm