Zey TV Cevapsız Sorular- 5.Bölüm Konuğu xdragxx (Özel Bölüm)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Yaşamış veya yaşamakta olan iki veya daha fazla sayıda insanı (sıradan insanlar değil tabii ki de) bir araya getirme şansın olsa bunlar kimler olurdu? Bir araya getireceğin insanların ilgi alanları aynı olmak zorunda değil.
------

Bir erkek ve bir kadın evlenmeden aynı evde kalabilir mi @xdragxx :A
Forumun ahlakını bozmaya utanmıyor musun? 😡😣😡

Bir erkek ve bir kadın evlenmeden aynı evde kalabilir mi @xdragxx :A
Erkek ve kadının durumuna bağlı :A Sevgililerse kalabilirler arkadaşsa kalamazlar :A
Çünkü bu kişilerin hayatlarında biri olacak ve sıkıntı oluşturur bu durum :D
------

1- Yaşamış veya yaşamakta olan iki veya daha fazla sayıda insanı (sıradan insanlar değil tabii ki de) bir araya getirme şansın olsa bunlar kimler olurdu? Bir araya getireceğin insanların ilgi alanları aynı olmak zorunda değil.
------

Forumun ahlakını bozmaya utanmıyor musun? 😡😣😡
Soruyu tam anlamadım desem :A
Özellikleri mi birleşecek yani :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Erkek ve kadının durumuna bağlı :A Sevgililerse kalabilirler arkadaşsa kalamazlar :A
Çünkü bu kişilerin hayatlarında biri olacak ve sıkıntı oluşturur bu durum :D
------

Soruyu tam anlamadım desem :A
Özellikleri mi birleşecek yani :A
Gerçekten de anlaşılacak bir mesaj olmamış. 😣😣

Oturup konuşacaklar. Belki makara yapacaklar, belki tartışacaklar.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
1-Kaç yaşındasın ailenle mi yaşıyorsun
2-Benim hakkımda ne düşünüyorsun
3- Sevdiğin diziler hangisi
25 yaşındayım ve evet mlsf :A

Son zamanlarda iyi bir çıkış yakaladın devamını getirirsin inşallah. Dizilerle pek alakam olmadığı için senle de sohbetim olmadı pek :A

Geniş Aile, Seinfeld, Spartacus, Prison Break, Himym, Avrupa Yakası vs...
------

Önceki mesajlar çoktu okumadım belki aynı soruları soran olmuştur.

1. Nasıl Fenerbahçeli oldun?
2. Klasik soru BHND?
3. Geniş Aile dışında en sevdiğin dizi ne?
4.Foruma üye olma sebebin? Nasıl keşfettim?
5. En gıcık kaptığın hareket?
6. Galatasaray'dan mı yoksa Beşiktaş'tan mı daha çok nefret ediyorsun ? :A
Doğuştan oldum adından da anladığınız üzere Aykut :A

Foruma son zamanlarda damga varan üyelerden bir tanesisin. Futbol bölümünde de aktif olduğundan dolayı sohbetimiz sık. Özellikle saygılı bir üye olduğunu da belirtmek isterim.

Zor soru ama PB diyeceğim galiba ilk sezonu başka bir seviyeydi.

Geniş Aile reytinglerine bakarken denk geldi :A

Küstahlık.

Tabii ki Galatasaray :A

25 yaşındayım ve evet mlsf :A

Son zamanlarda iyi bir çıkış yakaladın devamını getirirsin inşallah. Dizilerle pek alakam olmadığı için senle de sohbetim olmadı pek :A

Geniş Aile, Seinfeld, Spartacus, Prison Break, Himym, Avrupa Yakası vs...
------

Doğuştan oldum adından da anladığınız üzere Aykut :A

Foruma son zamanlarda damga varan üyelerden bir tanesisin. Futbol bölümünde de aktif olduğundan dolayı sohbetimiz sık. Özellikle saygılı bir üye olduğunu da belirtmek isterim.

Zor soru ama PB diyeceğim galiba ilk sezonu başka bir seviyeydi.

Geniş Aile reytinglerine bakarken denk geldi :A

Küstahlık.

Tabii ki Galatasaray :A
GS şaşırtmadı :A @Gerekli24

Madem uykusuzsun, bu gece kaç gibi kaçacaksın? :A (kolay bir soru)

@xdragxx sence bu soru kime ait ve cevaplarsın :A
İnsan hayatının belli başlı dönemleri olur. Tabi bahsedeceğim konu 15 16 yaş ve sonrasını ilgilendiriyor biraz. 15-23 23-30 belki daha da sayılabilir, sonrasını pek bilmiyoruz tabi. O dönemlerde kişilerde kafa olarak ve dünyaya bakış olarak değişimlerin olduğu veya olabileceği gözükür. Sen kendine bakınca çok büyük değişimler yaşadığını düşünüyor musun? Yoksa temelden aldığın ve benimsediğin bakış açının doğru olduğunu kabul edip o yönde ilerlemeye devam mı ediyorsun?
Tolsto hocamın sorusudur bu :A

Ufak tefek değişiklikler oldu köklü değişiklik olmadı pek maalesef :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yanlış tahmin :A
Ve çok kısa cevap. Ben bu soruya çok uzun cevap yazmıştım :A
O zaman Menes hocam :A

Nasıl diyim eskiden daha çok kalabalık severdim şimdi kalabalık beni hiç çekmiyor mesela. Daha ciddiye alan bir yapım vardı şimdi ciddiye alınmaması gereken şeyleri umursamıyorum :A
Uyuzluğa hala çözüm bulabilmiş değilim. Daha sakin bir yapım var öyle diyebilirim :A Bir de reel'de çok kalabalık bir arkadaş grubum vardı nerdeyse hepsinden soğudum. İnsanlar çıkar için birbirleriyle konuşuyor bunu benim üzerimden değil kendi aralarında yaptılar ama böyle bir şey görünce ben çabuk soğurumssss

• Beğendim
Reactions: MEnes and Dosi
@xdragxx sence bu soru kime ait ve cevaplarsın :A
İnsan hayatının belli başlı dönemleri olur. Tabi bahsedeceğim konu 15 16 yaş ve sonrasını ilgilendiriyor biraz. 15-23 23-30 belki daha da sayılabilir, sonrasını pek bilmiyoruz tabi. O dönemlerde kişilerde kafa olarak ve dünyaya bakış olarak değişimlerin olduğu veya olabileceği gözükür. Sen kendine bakınca çok büyük değişimler yaşadığını düşünüyor musun? Yoksa temelden aldığın ve benimsediğin bakış açının doğru olduğunu kabul edip o yönde ilerlemeye devam mı ediyorsun?

O zaman Menes hocam :A

Nasıl diyim eskiden daha çok kalabalık severdim şimdi kalabalık beni hiç çekmiyor mesela. Daha ciddiye alan bir yapım vardı şimdi ciddiye alınmaması gereken şeyleri umursamıyorum :A
Uyuzluğa hala çözüm bulabilmiş değilim. Daha sakin bir yapım var öyle diyebilirim :A Bir de reel'de çok kalabalık bir arkadaş grubum vardı nerdeyse hepsinden soğudum. İnsanlar çıkar için birbirleriyle konuşuyor bunu benim üzerimden değil kendi aralarında yaptılar ama böyle bir şey görünce ben çabuk soğurumssss
@MEnes , sen böyle bir soru sordu mu @xdragxx 'e? Veya bu senlik bir sorumu :A

Bunun cevabını yarın vereceğim :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...