The_Erinch
Favori Üye
geliyor beklenmekte olan ama sen olmayacanAnlık yorumluyorduk ne güzel ya.
geliyor beklenmekte olan ama sen olmayacanAnlık yorumluyorduk ne güzel ya.
Artık o da mümkün değil.Anlık yorumluyorduk ne güzel ya.
Arada sürprizler yapabilirim.geliyor beklenmekte olan ama sen olmayacan
Neden? 😱Artık o da mümkün değil.
Art arda yazınca mesajlar otomatik birleştiriliyor ya artık. Araya biri girmezse (ki senden başka anlık yorumlayan yoktu) pek mümkün değil.Arada sürprizler yapabilirim.
Neden? 😱
İlla ki çıkar ya yorum yapan.Art arda yazınca mesajlar otomatik birleştiriliyor ya artık. Araya biri girmezse (ki senden başka anlık yorumlayan yoktu) pek mümkün değil.
Sopayla kovalardı.
Bunla alakalı bir seri yapabilirsin aslında, “Dosi’nin Mutfağı” falan olabilir ismi. Bizlere yemek tarifleri verirsin, yapamayız çoğu şeyi ama canımız çeker.
Şuan pişmiş halini atayım dedim. İster pide şekli yap, ister diğer şekil.
Ya ben sana yapımı kolay ama lezetti çok iyi bir ekmek tarifi hazır edeceğim. Şuan yine yaptım ve kabarmayı bekliyor. Ailene sürpriz yaparsın ve lezzetli olacağının garantisini veriyorum
Harika görünüyor,ellerine sağlık.Şuan pişmiş halini atayım dedim. İster pide şekli yap, ister diğer şekil.
Hamur halinde de foto çektim ama başka bir gün ilk aşamada herşeyi ayarlarım ve tarifi ile birlikte özelden atarım
Aynı hamurdan ya iki tepsi yuvarlak küçük ekmekler, yada tek tepsi bir pide tarzı ekmek çıkıyor. Üstüne tek susamda olur. Ben seviyorum farklı şeyler eklemeyi
Ekli dosyayı görüntüle 96471
@Tolstoyevski
Teşekkür ederim. Yapımı çok kolay aslındaHarika görünüyor,ellerine sağlık.
İç malzemeye ne koydun?Peynir koymamış ol lütfen. 😕Teşekkür ederim. Yapımı çok kolay aslında
Yaz ayından bu yana farklı tarifler denemekteyim 😊
Yok bu sadeİç malzemeye ne koydun?Peynir koymamış ol lütfen. 😕
Ooooo Yumurtalı acuka güzel ikiliye benziyor. Peynire alerjim var da...Yok bu sade
Ben acuka yapıyorum ve yumurta ile içine koyunca çok lezzetli oluyor kahvaltıda
Çağlar ötesi bir görüş anlayışımın olduğunu biliyorsun zaten... SABAR nereden geldi sanıyorsun... Anaximenes'in diğer karşılığı SABARES zaten... @Sherlock@MEnes senin kullanıcı adının Anaximenes ile bağlantılı olma ihtimali...
Ekli dosyayı görüntüle 96472
Vay anasını... Saygı duydum.Çağlar ötesi bir görüş anlayışımın olduğunu biliyorsun zaten... SABAR nereden geldi sanıyorsun... Anaximenes'in diğer karşılığı SABARES zaten... @Sherlock
İlk mısır firavunu @MEnes reenkarnasyon ile günümüze ulaşmış demek ki..Çağlar ötesi bir görüş anlayışımın olduğunu biliyorsun zaten... SABAR nereden geldi sanıyorsun... Anaximenes'in diğer karşılığı SABARES zaten... @Sherlock
Lahmacun siparişi... ev yapımı diyorsan, kızarmış yumurtalı ekmek...
1230 numaralı mesajıma bak