Zey TV Cevapsız Sorular- 5.Bölüm Konuğu xdragxx (Özel Bölüm)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son soru garibime gitti biraz, kim çocuk olarak uyanıp önünde koca bembeyaz bir ömür daha bulmak dururken çok yaşlı olarak bir ayağı çukurda uyanmak ister ki 😱 :A

İşkembe çorbası sevilmez be... şöyle bol bol sarımsaklı, bol bol toz biber çeşnili, limonulu off.. löp löp içecektik şimdi olsa da ah ah.. :A @Dosi @The_Erinch
Bana bunlarla gelmeeeeee🙄🙄🙄

Ama yayla çorbası yada kaşarlı domates çorbası yada bol limonlu mercimeğe hayır demem.
ben acıktım mutfağa gidiyorummmm @Dosi

İşkembe çorbası sevilmez be... şöyle bol bol sarımsaklı, bol bol toz biber çeşnili, limonulu off.. löp löp içecektik şimdi olsa da ah ah.. :A @Dosi @The_Erinch
Tespit, analiz saptama... ✍🏻
Tam da ondan bahsetmiştim, renkler zevkler işte ama insanın tüyleri ürperiyor işkembe çorbası bu, efsanevi destansı epik yiyecek... :A
Sadesi tamam bir şeye benzemiyor olabilir ama dediğin gibi sarımsaklı, baharatlı falan olunca inanılmaz bir lezzete dönüşüyor içerisindeki işkembe de kaliteliyse. :A Üzerine çok çok sağlıklı da tabii...

Tespit, analiz saptama... ✍🏻

Sadesi tamam bir şeye benzemiyor olabilir ama dediğin gibi sarımsaklı, baharatlı falan olunca inanılmaz bir lezzete dönüşüyor içerisindeki işkembe de kaliteliyse. :A Üzerine çok çok sağlıklı da tabii...
Ben sadesine de hayranım, dolusuna da, kokusuna da... Akşam akşam işkembe fanatikliğim tuttu birden nereden aklıma düşürdünüz off off... :F :A @Dosi

Bana bunlarla gelmeeeeee🙄🙄🙄

Ama yayla çorbası yada kaşarlı domates çorbası yada bol limonlu mercimeğe hayır demem.
ben acıktım mutfağa gidiyorummmm @Dosi
Eee bende acıktım :T: taze ekmek olsaydı çorba yapardım. Saat geçti hamur işi için. Birşeyler ayarlarım artık :A

Ben sadesine de hayranım, dolusuna da, kokusuna da... Akşam akşam işkembe fanatikliğim tuttu birden nereden aklıma düşürdünüz off off... :F :A @Dosi
Sadesini hiç yemedim sanırım, her yediğimde baharatla falan yedim diye hatırlıyorum o yüzden bir şey demem doğru olmaz ama çok çekici de durmuyor. :A

Şişkoyevski... @MEnes @Maskeli Fedai

Sadesini hiç yemedim sanırım, her yediğimde baharatla falan yedim diye hatırlıyorum o yüzden bir şey demem doğru olmaz ama çok çekici de durmuyor. :A

Şişkoyevski... @MEnes @Maskeli Fedai
Yok ben şiddetli rüzgarda cebime taş bağlayıp çıkıyorum uçmamak için, ne kadar yerse yesin kilo almayanlardanım problem yok o konuda ama işkembenin sadelisini sırf işkembeyi daha iyi hissetmek adına yediğim olur, ona bile hayranımdır sarımsaklı ve bol biberli soslu halini siz düşünün sarımsağa da hayran birisi olarak.. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
Yok ben şiddetli rüzgarda cebime taş bağlayıp çıkıyorum uçmamak için, ne kadar yerse yesin kilo almayanlardanım problem yok o konuda ama işkembenin sadelisini sırf işkembeyi daha iyi hissetmek adına yediğim olur, ona bile hayranımdır sarımsaklı ve bol biberli soslu halini siz düşünün sarımsağa da hayran birisi olarak.. :A
Bu ortamda yemekten bahseden herkese o yakıştırmayı yapıyoruz maalesef, gerçekten şişko olman veya olmaman bu durumu değiştirmez. :A

Bu ilginç durumu da ben ortaya çıkarmadım yanlış anlaşılmasın. :A Hep @Maskeli Fedai, @MEnes ve @MasacRE yoldaşlarımızın halt yemeleri... :A

5-10 dakikaya sorulara cevap vereceğim :A
Kokoreç delisi biri olduğum halde işkembeden nefret etmeme çoğu kişi şaşırır ama durum bu mlsf.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İştahım çekti :T:
5b755a3db699de1e98c0938f.jpg

• Güldürdün
Varmı aklında o iki kişi? :A
Ve devam sorulara :
İş yerinde 5 kişi çalışıyorsunuz. Patron dördünüze gelip işe en son alınan beşinci arkadaşınızı çıkarmayı düşündüğünü ya da herkesin günde 2 saat fazla çalışması gerektiğini söyledi. Hangisini tercih edersiniz?

Patronunun çok büyük miktarlarda vergi kaçırdığını biliyorsun. Maliyeye şikayet edersen patron büyük bir ceza alacak ve işsiz kalacaksın. Şikayet eder misin?

Rampa aşağı giden bir kamyonu sürerken frenler patladı. Aracı durduramıyorsunuz. Durdurmak için iki şansınız var. Önünde 6 yaşında bir çocuk olan arabaya vurmak ya da önünde beş tane 60 yaşında adamın olduğu arabaya vurmak. İki durumda da insanlar ölüyor. Ne yaparsın?

Sana iftira atıldı ve 3 yıl hapis cezası aldın. Sana iki seçenek sunuldu ya 3 yıl boyunca sınırsız internet kullanabileceksin ya da yakınların seni her gün bir saat görmeye gelebilecek. Hangisini tercih edersin?
5.arkadaşa bağlı :A Ama bu konularda maalesef merhametli olduğum için 2 saat fazla çalışırım :D

Etmem. Tek kahraman ben değilimssss.

İlk arabaya vururum maalesef. 60 değil 80 desen 2.araba derdim.

İkinciyi tercih ederim.
------

Aklımda yok ya öyle 2 kişi bu arada :A

• Güldürdün
5.arkadaşa bağlı :A Ama bu konularda maalesef merhametli olduğum için 2 saat fazla çalışırım :D

Etmem. Tek kahraman ben değilimssss.

İlk arabaya vururum maalesef. 60 değil 80 desen 2.araba derdim.

İkinciyi tercih ederim.
------

Aklımda yok ya öyle 2 kişi bu arada :A
Şunlarda benim cevaplarımmış:A
Tamam hiç bir seçeneğim olmadığı için cevaplıyorum.
En son işe giren çıkarılsın. Umarım başka iş bulur. 4 kişinin 2 saat fazla çalışması adil değil.

Şikayet etmem. Sebebi işsiz kalmak değil. Patronu uyarır işten çıkarım. Ben bazen farkediyorum etrafta birşeyler ama bazen susmak en iyisi.

6 yaşındaki çocuğa çarpardım. Yaş önemli değil. Yaş ister 80 olsun aynı acı düşüyor evlere ve 5 cana mal olmak beni vicdanen daha da bitirir.

Sınırsız internet çünkü ailem ve daha fazlasıyla daha fazla iletişimin olmasına vesile olur. Başka türlü o 1 saat sonrası hapishane çekilmez.
------

Bu arada 24 saat olmadan programın gördüğü ilgi çok iyi :A yaz ayı aldıklarımız bizi bu aya kadar idare etti, yaza kadar rahatız yine @Tolstoyevski
akiyor-bu-aksam-masallah_1105082.jpg

Son düzenleme:
1-Kaç yaşındasın ailenle mi yaşıyorsun
2-Benim hakkımda ne düşünüyorsun
3- Sevdiğin diziler hangisi

• Beğendim
Reactions: xdragxx and Dosi
@xdragxx sence bu soru kime ait ve cevaplarsın :A
İnsan hayatının belli başlı dönemleri olur. Tabi bahsedeceğim konu 15 16 yaş ve sonrasını ilgilendiriyor biraz. 15-23 23-30 belki daha da sayılabilir, sonrasını pek bilmiyoruz tabi. O dönemlerde kişilerde kafa olarak ve dünyaya bakış olarak değişimlerin olduğu veya olabileceği gözükür. Sen kendine bakınca çok büyük değişimler yaşadığını düşünüyor musun? Yoksa temelden aldığın ve benimsediğin bakış açının doğru olduğunu kabul edip o yönde ilerlemeye devam mı ediyorsun?

• Güldürdün
Reactions: MEnes and xdragxx
Önceki mesajlar çoktu okumadım belki aynı soruları soran olmuştur.

1. Nasıl Fenerbahçeli oldun?
2. Klasik soru BHND?
3. Geniş Aile dışında en sevdiğin dizi ne?
4.Foruma üye olma sebebin? Nasıl keşfettim?
5. En gıcık kaptığın hareket?
6. Galatasaray'dan mı yoksa Beşiktaş'tan mı daha çok nefret ediyorsun ? :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Önceki mesajlar çoktu okumadım belki aynı soruları soran olmuştur.

1. Nasıl Fenerbahçeli oldun?
2. Klasik soru BHND?
3. Geniş Aile dışında en sevdiğin dizi ne?
4.Foruma üye olma sebebin? Nasıl keşfettim?
5. En gıcık kaptığın hareket?
6. Galatasaray'dan mı yoksa Beşiktaş'tan mı daha çok nefret ediyorsun ? :A
Son soruya benzer bir soru soracaktım bende. Bence cevabı GS, ben de o takım harici sevmediğin takım diye soracağım ona, yanına bir kaç soru daha alarak :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...