Yaşam Koç Burcu

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060
Benim de içinde bulunduğum burçtur. 21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında doğan kişileri kapsar. Hareketli ve enerjik olan koç burçları aynı zamanda lider özelliğine de sahiptir.
Forumdaki koç burcu olan kişileri alalım :A

1607702153904.jpeg

Pek burca inanan biri olduğunu düşünmüyorum @Angelica dan beklerdim :A
İnanmam zaten :A
Burç denilen şey saçmalık :A Ben koç burcuyum ve özelliklerini taşımıyorum. Yine diğer koç burcu olan ve 180 derece zıt olduğum çok kişi var :A
Karakter insanın kendisindedir burçla alakası dahi yoktur :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24 and Dosi
İnanmam zaten :A
Burç denilen şey saçmalık :A Ben koç burcuyum ve özelliklerini taşımıyorum. Yine diğer koç burcu olan ve 180 derece zıt olduğum çok kişi var :A
Karakter insanın kendisindedir burçla alakası dahi yoktur :A
Aynen. Her misal X burcu olanlar aynı saymak bana göre tuhaf.
X burcu : cesurdur, eğlencelidir, arkadaş canlısıdır, güzel sever, dert dinler, neşelidir, sır saklar vs vs vs
Diye denildikçe millet tam beni anlatıyor diyor. Her burç için aynı 100lerce şeyler yazılıyor ve bu her insanda bir kaçı muhakkak olan özellik. Yani bunu burca saymak insanları kendini avutması ve pohpohlamasından başka bir şey değil.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Aynen. Her misal X burcu olanlar aynı saymak bana göre tuhaf.
X burcu : cesurdur, eğlencelidir, arkadaş canlısıdır, güzel sever, dert dinler, neşelidir, sır saklar vs vs vs
Diye denildikçe millet tam beni anlatıyor diyor. Her burç için aynı 100lerce şeyler yazılıyor ve bu her insanda bir kaçı muhakkak olan özellik. Yani bunu burca saymak insanları kendini avutması ve pohpohlamasından başka bir şey değil.
Dünya'da kötü insan yok burç yorumlarına göre :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benim de içinde bulunduğum burçtur. 21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında doğan kişileri kapsar. Hareketli ve enerjik olan koç burçları aynı zamanda lider özelliğine de sahiptir.
Forumdaki koç burcu olan kişileri alalım :A

Ekli dosyayı görüntüle 96180
Ben de koç burcuyum ama burçlara ilgili bir arkadaşım özelliklerini göstermediğimi söyler. :A En basitinden hiç enerjik bir insan değilim. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx