Balık burcu olduğunu vurgulamak istemiştim abla, modunu yükseltebildiysem de sevinirim tabii.modumun düşüklüğünü hissettin de ablamı güldüreyim mi dedin ne yapıyorum şimdi topmu oynuyorum
Balık burcu olduğunu vurgulamak istemiştim abla, modunu yükseltebildiysem de sevinirim tabii.
Dünyada sanki tek abla gibi nedense burada herkesten çok onu sevdim abla olarak kendi ablamı bile bu kadar sevmedim Not: kendisi biraz gıçıktır.😅 @Angelica
Forumun nadir kadın üyelerinden kendisi çok iyimser ve duygusal bir ablamızdır.
Kendi ablam çok gıcık ya kendi işini yaptırıyor benim işim düştüğünde ise yapmasaydın diyip geçiyor 😬Çok sağol ablacım teşekkür ederim bende seni bir kardeşim gibi seviyorum ne oldu ablanın ne gıcıklığı oldu
Kendi ablam çok gıcık ya kendi işini yaptırıyor benim işim düştüğünde ise yapmasaydın diyip geçiyor 😬
İyiki öyle bir kardeşin yok ama benim ablam gezinen insancık işteEn sevmediğim kardeş tipi yaa
İyiki öyle bir kardeşin yok ama benim ablam gezinen insancık işte
Birakmazsa ben kardeşliği birakcam okadar yaniiZamanla huyunu bırakır inşAllah
Birakmazsa ben kardeşliği birakcam okadar yanii
HER KONUDA SOHbETLER EDİYORUZ..fikirlerimizi sunuyoruz ..ilk tanıştığım kişilerden biri ..sohbetini muhabbetini çook severim angelıoca ablamı iyiki tanımışım ablamıAaa sakın olurmu öyle o senin ablan ne olursa olsun yanında olmalısın
HER KONUDA SOHbETLER EDİYORUZ..fikirlerimizi sunuyoruz ..ilk tanıştığım kişilerden biri ..sohbetini muhabbetini çook severim angelıoca ablamı iyiki tanımışım ablamı
Forumun ablası benim de forumda en değer verdiğim insanlardan biri yalnız nedense yollarımız çok fazla kesişmiyor.