Baraj'a Yeni Oyuncu!

Fav10Bot

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
7
images.jpeg-1.jpg

FOX'un ilgiyle takip edilen dizisi 'Baraj'a yeni oyuncu katıldı!

Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions'un, yönetmen koltuğunda Ece Erdek'in oturduğu ve kadrosuda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Iman Casablanca ile Sumru Yavrucuk'un yer aldığı diziye GİZEM KARACA dâhil oldu.Dizide Nazım'ın Avukatı Bahar karakterini canlandıracak.

'Baraj' yeni bölümüyle her Salı 20.00'de FOX'ta!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Dizi tam yükselip kendini kurtarmışken bu dizi batıranın katılması iyi olmadı. :A

Nazım’ın avukatı Bahar karakteriyle 17. Bölümde girecekmiş diziye. @Staran

• Beğendim
Reactions: STAR
'İnsanlık Suçu'nda izlemiştim, baya sevmiştim. Diziye yeni karakterlerin girmesi gerekiyor hikayenin devam etmesi açısından. Umarım Nermin gıcığı çıkar da bu kalıcı olur. :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
Tarık, Zahra ve İbrahim üçlüsü > gizemli kişiden. :A Bir şekilde kurtulacaktır. Gizem'in karakteri Tarık'ı görürse aşık olur. :A

Sanmıyorum avukat olacak ya biraz ciddi olur Tarığa bakmaz :A gizemli kişi bir adım önde tarıkta iboda beceriksiz kurtulamazlar ya :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Daha yeni 6 reyting'i görmüştü. Reyting düşmanı oyuncuları getirerek final yapmak için bahane arıyorlar gibi. :D

Gizem Masumlar Apartmanı'na bile konuk olsa 2 reytinge düşer.

İlker Aksum'u da çağırsınlar tam olsun. :A

Daha yeni 6 reyting'i görmüştü. Reyting düşmanı oyuncuları getirerek final yapmak için bahane arıyorlar gibi. :D

Gizem Masumlar Apartmanı'na bile konuk olsa 2 reytinge düşer.

İlker Aksum'u da çağırsınlar tam olsun. :A
Onun kadrosunda olduğu dizi (Ramo) bayağı izleniyor bu kızla aynı kefeye konulamaz. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam