Sizce Hangi Moderatörler Süper Mod. Olmalı ?

Hangi moderatör veya moderatörler süper mod olsun ?

• cevaa

Oy: 9 75.0%
  • emreemreu

Oy: 6 50.0%
  • Fks14

Oy: 6 50.0%
  • Hiçbiri

Oy: 1 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,407
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi 5 Kasım 2011 tarihinde forumda atamalar olacak ve belki süper modluğa terfi eden bir veya daha fazla moderatör de olabilir.

Peki sizce hangi moderatör süper moderatör olmalı ?

Konu herhangi bir tartışmaya sebep olmaması nedeniyle yoruma kapalıdır. Anket sonuçları da gizlidir ve gerekli görülmediği takdirde açıklanmayacaktır.

Bu anket sadece bir görüş alma anketidir hiçbir geçerliliği olmayacaktır.

valla hiç abartmadan söyliyim 3 modumuz da bunu hak ediyor bence 3 ünü de severim 3 üyle de muhabbetimiz iyidir 3 ü de siteye büyük katkıları var konu açma olsun sorumluluk olsun bence 3 üde hak ediyor :)

Simdiden oy atan ve atmayan herkese tesekkürlerimi sunmak istiyorum.

Oyumu kullandım CEvaaya verdim çünkü 24 saat aktif ve yararlı konular açtı:)Öteki Arkadaşlarda süper mod olmasını isterim :)

Ben kendini fazla belli etmeyen ama moderatörlüğü en iyi şekilde yapan arkadaşımıza verdim. O kendini biliyor. 😉

Bence de 3 arkadaş hakediyor. Görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştılar ve sonuç olarak gayet iyiydiler. Onları kutluyorum ve Süper Mod olarak üç görevli arkadaşı da görmek isterim.

cevaa:
Yaptığı katkı büyük. Konu açar, konu kapatır. Spor, Resimler ve Diziler gibi bölümlere büyük katkı sağladı. Bu forum için vazgeçilmez üyelerden. Online süresi dahi iyi.

emreemreu:
Bu arkadaşın da yaptığı katkı büyük. Konu açar, konu kapatır. Dizi ve Spor bölümlerine büyük katkı sağladı. Özellikle dizi bölümlerinde özel haberleriyle çıktı karşımıza.

Fks14:
Forum'un en aktif üyelerinden. Konu açar, konu kapatır. Dizi bölümüne büyük katkısı oldu. Dizi bölümünde özel haberleriyle beğeni topladı.

Üç arkadaşımız da Süper Mod olsa dahi aynı katkıyı vereceğini düşünüyorum. Süper Mod olunca belki daha iyi çalışabilirler. Üç adaya da oy kullandım. Şöyle düşündüm birisine oy vererek tercih ettiğim kişiyi belirlemem güç olacak. Üçünün arasında kaldım ve sonuç olarak 3 adaya oy kullandım.